0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτη την κυρια που ρωτησα μου ειπε για 350 νομιζω 24μηνιτες φιλολογους(εδω ειναι το κενο μνημης), αλλα αυτο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι ο ασεπ θα εχει φετος 200και κατι διορισμους απο β φουρνια δηλαδη αυτο το 80% που σας ειπα, ομως οι αριθμοι αυτοι ενδεχεται να αλλαξουν αφου εχουν δει το κυμα φυγης και απλα προσπαθουν (με μειωμενους διορισμους) να καλυψουν τεραστια κενα, αρα θα δωσουν βαση στις πιο κυριες ειδικοτητες για να δουλεψουν τα σχολεια, για τους τελικους αριθμους αισιοδοξω οτι θα ειναι αυτοι πανω κατω που σας ειπα για τους 24μηνιτες των 3 βασικων ειδικοτητων
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 08, 2010, 02:44:12 pmαυτη την κυρια που ρωτησα μου ειπε για 350 νομιζω 24μηνιτες φιλολογους(εδω ειναι το κενο μνημης), αλλα αυτο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι ο ασεπ θα εχει φετος 200και κατι διορισμους απο β φουρνια δηλαδη αυτο το 80% που σας ειπα, ομως οι αριθμοι αυτοι ενδεχεται να αλλαξουν αφου εχουν δει το κυμα φυγης και απλα προσπαθουν (με μειωμενους διορισμους) να καλυψουν τεραστια κενα, αρα θα δωσουν βαση στις πιο κυριες ειδικοτητες για να δουλεψουν τα σχολεια, για τους τελικους αριθμους αισιοδοξω οτι θα ειναι αυτοι πανω κατω που σας ειπα για τους 24μηνιτες των 3 βασικων ειδικοτητων...332 νομιζω ειμαστε ολοι οι 24+... ( 250 ισως να ψιθυρισε η κυρια...)
Προς φιλολόγους.....Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά.....Ακόμα και εγώ που είμαι φυσικός και ο συνάδελφος έδωσε ακριβή αριθμό και σύμφωνα με αυτα τα δεδομένα δεν είμαι σε κάποιο όριο ...... πάλι κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία.......δυστηχως αν υπολογίζω καλά 10 αυγούστου μόνο θα σταματίσει αυτό το πράγμα....
Σε ευχαριστουμε φυσικε13 για την συνεχη και εγκυρη πληροφορηση...για αγγλικων πηρε το αυτι σου τιποτα .....? προσωπικα προσεγγιζω τους 22 μηνες καθαρης προυπηρεσιας και δεν ξερω τιποτα , ενθαρρυντικο η μη για την περιπτωση μας ... αν μαθεις κατι και για εμας ενημερωσε μας ....
Aν πάρει το 80% απ'όλες τις ειδικότητες, φυσικέ, σε κερνάμε ότι θες!!! Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί!
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 08, 2010, 02:37:50 pmAν πάρει το 80% απ'όλες τις ειδικότητες, φυσικέ, σε κερνάμε ότι θες!!! Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί!αντε παλι αλλος που ενας που αλλα διαβαζει και αλλα καταλαβαινει, μετεξεταστεος και εσυ θα πας βρε ραδιο αρβυλα βρες μου ποτε εγραψα οτι θα πάρει το 80% απ'όλες τις ειδικότητες και θα σε κερασω εγω καφε στο παρισι....
Ωχ άρχισε να τα ζητάει από τώρα τα ανταλλάγματα..