0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 24μηνο δεν προηγείται του 60-40 πλέον! Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Έχω ζητήσει πολλάκις και εκ του σύνεγγυς διευκρίνηση έπ' αυτού και πάντοτε (και απ' όλους) έλαβα την ίδια στερεότυπη απάντηση: διορισμοί απ' το 60-40 ενώ από το 24μηνο όπου και εάν υπάρξουν ανάγκες. Οι ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ 04 μπορούν να έχουν βάσιμες ελπίδες, για τις υπόλοιπες ειδικότητες θα σας μεταφέρω μια φράση που προέρχεται από άνθρωπο του περιβάλλοντος Διαμαντοπούλου την οποία και μεταφέρω αυτολεξεί: "Ελάχιστοι....πολύ ελάχιστοι"...
Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 16, 2010, 11:28:40 pmΤο 24μηνο δεν προηγείται του 60-40 πλέον! Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Έχω ζητήσει πολλάκις και εκ του σύνεγγυς διευκρίνηση έπ' αυτού και πάντοτε (και απ' όλους) έλαβα την ίδια στερεότυπη απάντηση: διορισμοί απ' το 60-40 ενώ από το 24μηνο όπου και εάν υπάρξουν ανάγκες. Οι ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ 04 μπορούν να έχουν βάσιμες ελπίδες, για τις υπόλοιπες ειδικότητες θα σας μεταφέρω μια φράση που προέρχεται από άνθρωπο του περιβάλλοντος Διαμαντοπούλου την οποία και μεταφέρω αυτολεξεί: "Ελάχιστοι....πολύ ελάχιστοι"...εσύ από ποιον πίνακα διορίζεσαι (;_)
Ως επιστήμονας οφείλεις να αναφέρεις την πηγή σου από το υπουργείο. εφόσον δεν το κάνεις λες και ψέμματα και παραπληροφορείς. και μπορεί να το κάνεις με σκοπό. ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΣ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ακόμη και αν κόβουν τα μηνύματα οι διαχειριστές, εγώ θα επιμένω ότι στο φόρουμ υπάρχει ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
έκανα μια ερώτηση σε συνάδελφο να μου πει τις πηγές του για τους διορισμούς. μιλάει λέει με το υπουργείο. ακόμη μου απαντά. όταν την ρώτησα ξανά γιατί τα μηνύματά μου χάθηκαν. πρέπει να ακούω δηλαδή μόνο .
αγαπητή μου , περιμένω ακόμη να μου πεις με ποιους μίλησες. ή δε μίλησες; στη σχολή σου δεν σου έμαθαν για τις πηγές; ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΑΝΑΚΡΙ
πιο ουσιαστικἀ. με τη διαμαντοπούλου μιλάς κ τα ξέρεις; γιατί αν μιλάς μαζί της προσκυνώ.