0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης εγω ρωτησα τι θα γινει αν εξαντληθουν οι πινακες στους φυσικους, και οχι μονο δεν γελασε αλλα το θεωρησε πιθανο σεναριο,και μου ειπε οτι στη συνεχεια απο τον πινακα των αναπληρωτων θα διορισει!!!
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 18, 2010, 07:22:53 pmεπισης εγω ρωτησα τι θα γινει αν εξαντληθουν οι πινακες στους φυσικους, και οχι μονο δεν γελασε αλλα το θεωρησε πιθανο σεναριο,και μου ειπε οτι στη συνεχεια απο τον πινακα των αναπληρωτων θα διορισει!!!Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και ίσως να δείχνει αλλαγή πλεύσης μπροστά στο κύμα των 12.000 συνταξιοδοτήσεων. Το συμβάν που παρέθεσα συνέβη τη Μ. Δευτέρα...
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 18, 2010, 07:20:03 pmΠαράθεση από: air στις Ιουλίου 18, 2010, 07:07:23 pmΑν και λιγο off topic (μια που ανοιξε η σχετικη κουβεντα) και δεχομενοι πως οι πληροφοριες του Physikos13 θα επιβεβαιωθουν για τους Φυσικους (απορροφηση 80% του 60-40 και 50% του 24μηνου και συνολικα ~180 διορισμοι), τοτε το 2011-2012 θα απομενουν περιπου 60 ατομα ολα κι'ολα για διορισμο απ'ολες τις παραπανω κατηγοριες των ΠΕ0401.Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 18, 2010, 05:13:37 pm...Σε ερώτησή μου σε πολιτικό στέλεχος του υπουργείου για το θέμα των υπεραρίθμων (όχι των επιλαχόντων) η απάντηση ήταν εκκωφαντικά γέλια απ' την πλευρά του...Τα συμπεράσματα δικά σας...να το γραψω ελπαζω για τελευταια φορα αναλυτικα,βαρεθηκα να γραφω το ιδιοπεριπου 60 ασεπιτες+40 με το 40%+35 24μηνιτες+(αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση)5-15 ατομα απο λοιπες κατηγοριες Athapris, μια και ~60 ατομα (απο τις 3 αυτες κατηγοριες) ειναι καπως λιγοι για του χρονου, αδυνατω να βγαλω συμπερασμα. Το συγκεκριμενο στελεχος του υπουργειου εκτος απο τα εκκωφαντικα γελια, ειχε και καποια θεωρια για το ποιους θα διορισει του χρονου?θα παρει 35 24μηνιτες απο τους 79(πληροφορια),συνολικα(εκτιμω) γυρω στους 140-150 φυσικους θα παρει φετοςΕννοείς θα πάρει από το 60 και 40% συν 35 24μηνίτες κι όλοι μαζί 140-150, ή ότι αυτοί οι 35 24μηνίτες θα είναι το 40 % αν και δεν βγαίνει το νούμερο;
Παράθεση από: air στις Ιουλίου 18, 2010, 07:07:23 pmΑν και λιγο off topic (μια που ανοιξε η σχετικη κουβεντα) και δεχομενοι πως οι πληροφοριες του Physikos13 θα επιβεβαιωθουν για τους Φυσικους (απορροφηση 80% του 60-40 και 50% του 24μηνου και συνολικα ~180 διορισμοι), τοτε το 2011-2012 θα απομενουν περιπου 60 ατομα ολα κι'ολα για διορισμο απ'ολες τις παραπανω κατηγοριες των ΠΕ0401.Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 18, 2010, 05:13:37 pm...Σε ερώτησή μου σε πολιτικό στέλεχος του υπουργείου για το θέμα των υπεραρίθμων (όχι των επιλαχόντων) η απάντηση ήταν εκκωφαντικά γέλια απ' την πλευρά του...Τα συμπεράσματα δικά σας...να το γραψω ελπαζω για τελευταια φορα αναλυτικα,βαρεθηκα να γραφω το ιδιοπεριπου 60 ασεπιτες+40 με το 40%+35 24μηνιτες+(αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση)5-15 ατομα απο λοιπες κατηγοριες Athapris, μια και ~60 ατομα (απο τις 3 αυτες κατηγοριες) ειναι καπως λιγοι για του χρονου, αδυνατω να βγαλω συμπερασμα. Το συγκεκριμενο στελεχος του υπουργειου εκτος απο τα εκκωφαντικα γελια, ειχε και καποια θεωρια για το ποιους θα διορισει του χρονου?θα παρει 35 24μηνιτες απο τους 79(πληροφορια),συνολικα(εκτιμω) γυρω στους 140-150 φυσικους θα παρει φετος
Αν και λιγο off topic (μια που ανοιξε η σχετικη κουβεντα) και δεχομενοι πως οι πληροφοριες του Physikos13 θα επιβεβαιωθουν για τους Φυσικους (απορροφηση 80% του 60-40 και 50% του 24μηνου και συνολικα ~180 διορισμοι), τοτε το 2011-2012 θα απομενουν περιπου 60 ατομα ολα κι'ολα για διορισμο απ'ολες τις παραπανω κατηγοριες των ΠΕ0401.Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 18, 2010, 05:13:37 pm...Σε ερώτησή μου σε πολιτικό στέλεχος του υπουργείου για το θέμα των υπεραρίθμων (όχι των επιλαχόντων) η απάντηση ήταν εκκωφαντικά γέλια απ' την πλευρά του...Τα συμπεράσματα δικά σας...να το γραψω ελπαζω για τελευταια φορα αναλυτικα,βαρεθηκα να γραφω το ιδιοπεριπου 60 ασεπιτες+40 με το 40%+35 24μηνιτες+(αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση)5-15 ατομα απο λοιπες κατηγοριες Athapris, μια και ~60 ατομα (απο τις 3 αυτες κατηγοριες) ειναι καπως λιγοι για του χρονου, αδυνατω να βγαλω συμπερασμα. Το συγκεκριμενο στελεχος του υπουργειου εκτος απο τα εκκωφαντικα γελια, ειχε και καποια θεωρια για το ποιους θα διορισει του χρονου?
...Σε ερώτησή μου σε πολιτικό στέλεχος του υπουργείου για το θέμα των υπεραρίθμων (όχι των επιλαχόντων) η απάντηση ήταν εκκωφαντικά γέλια απ' την πλευρά του...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: solil στις Ιουλίου 18, 2010, 06:08:51 pmΥπάρχουν πληροφορίες για το πότε περίπου να περιμένουμε την ενημέρωση των πινάκων και την εγκύκλιο διορισμών; Άλλο ένα μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε περιμένοντας; αρχες αυγουστου, επειδη θα ειστε διακοπες ψαξτε που ειναι το κοντινοτερο γραφειο, η διευθυνση και εχετε μαζι σας τα απαραιτητα εγγραφα
Υπάρχουν πληροφορίες για το πότε περίπου να περιμένουμε την ενημέρωση των πινάκων και την εγκύκλιο διορισμών; Άλλο ένα μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε περιμένοντας;
Για μαθηματικούς έχουμε κανένα νούμερο phyikos13;
Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και ίσως να δείχνει αλλαγή πλεύσης μπροστά στο κύμα των 12.000 συνταξιοδοτήσεων. Το συμβάν που παρέθεσα συνέβη τη Μ. Δευτέρα...
επειδη πριν τα εκανα μπαχαλο τα ξαναγραφω:να το γραψω ελπιζω για τελευταια φορα αναλυτικα,βαρεθηκα να γραφω το ιδιοπεριπου 60 ασεπιτες+40 με το 40%+35 24μηνιτες (πληροφορηση)+(αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση)5-15 ατομα απο λοιπες κατηγοριες
physikος13 για τεχνικες ειδικοτητες εχεις ακουσει καποιο νεο για τον αριθμο των διοριστεων?
Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 18, 2010, 07:25:09 pmΑυτό είναι πολύ ευχάριστο και ίσως να δείχνει αλλαγή πλεύσης μπροστά στο κύμα των 12.000 συνταξιοδοτήσεων. Το συμβάν που παρέθεσα συνέβη τη Μ. Δευτέρα... Να είσαι καλά συνάδελφε...το πόσο γέλασα δεν λέγεται.
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 18, 2010, 07:37:36 pmΓια μαθηματικούς έχουμε κανένα νούμερο phyikos13;εχετε 89 24μηνιτες, πατε και εσεις λογω συνταξιοδοτησεων και για να μπορεσουν να δουλεψουν τα σχολεια για πληρη απορροφησηαλλωστε μονο με πε02.03,04 βγαζεις ικανοποιητικο πληθος ωρων στα σχολεια