0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α και μια πληροφορια ακομα, οι φυσικοι του εξωτερικου, οι χημικοι οι βιολογοι δηλαδη ολος ο κλαδος πε04 δεν ειναι 20 οπως γραφτηκε, ειναι μεν διψηφιος αριθμος μαζι με αυτους που ειναι απο κυπρο, αλλα κατω απο 20 και οχι ολοι φυσικοι, και οχι ολοι με μεγαλη προυπηρεσια, κυριως απο την κυπρο ειναι φυσικοι, αντε γιατι ειμαστε και σε ηλικια που τα εμφραγματα θεριζουν επισης ειχα γραψει για 7 30μηνιτες φυσικους που ειναι υπερβολικο, μαλλον θα μου ειπε λαθος, δεν ξερω αυτο θα το ξαναδω
Στον περσινό πίνακα 30μηνου βρίσκονταν 3 φυσικοί (0401), εκ των οποίων ο ένας διορίστηκε.Αν υπάρχουν νέα "φρούτα", θα το δούμε προσεχώς
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2010, 10:26:33 pmα και μια πληροφορια ακομα, οι φυσικοι του εξωτερικου, οι χημικοι οι βιολογοι δηλαδη ολος ο κλαδος πε04 δεν ειναι 20 οπως γραφτηκε, ειναι μεν διψηφιος αριθμος μαζι με αυτους που ειναι απο κυπρο, αλλα κατω απο 20 και οχι ολοι φυσικοι, και οχι ολοι με μεγαλη προυπηρεσια, κυριως απο την κυπρο ειναι φυσικοι, αντε γιατι ειμαστε και σε ηλικια που τα εμφραγματα θεριζουν επισης ειχα γραψει για 7 30μηνιτες φυσικους που ειναι υπερβολικο, μαλλον θα μου ειπε λαθος, δεν ξερω αυτο θα το ξαναδωούτε να σε πληρώναμε να μας φτιάχνεις το κέφι....
Παράθεση από: dimstella στις Ιουλίου 19, 2010, 10:41:59 pmΣτον περσινό πίνακα 30μηνου βρίσκονταν 3 φυσικοί (0401), εκ των οποίων ο ένας διορίστηκε.Αν υπάρχουν νέα "φρούτα", θα το δούμε προσεχώςρε παιδια, συγνωμη κιολας, αλλα ποσες φορες πρεπει να το πουμε;;στο 30μηνο ΔΕΝ μπαινουν νεα ατομα φετος, τα ιδια με περυσι θα ειναι!αντε γιατι τα διαβαζουν κι αλλοι και αγχωνονται τσαμπα!
μακαρι phisike13 να ειναι η δικη σου πηγη πιο αξιοπιστη απο τη δικη μου ... παντως εχει δικιο ο συναδερφος εισαι εδω για να μας φτιαχνεις το κεφι
καλημερα!να σας ρωτησω κατι με το οποιο μπερδευτικα:εαν καποιος διοριζεται φετος με 24μηνο αλλα και με ενιαιο,τι ακριβως γινεται;πρεπει να επιλεξει εναν απο τους δυο τροπους(αυτον που τον συμφερει)η ειναι υποχρεωμενος και με τους δυο;και η διπλη θεση που καταλαμβανει ,τι γινεται;διοριζεται αυτος με εναν απο τους δυο τροπους και η δυτερη θεση παει στον επομενο κατα σειρα,στον εκαστοτε πινακα; η θα μεινει κενη;