0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για μαθηματικούς
Ευτυχως που υπαρχει και κανενας συναδελφος που μαθαινει και κανενα νεο....για εμας των αγγλικων τι παιζει ? σορρυ αλλα επειδη δεν ειμαι συνεχεια στο p.d.e. λεω μηπως δεν διαβασα κατι στα μηνυματα...
Καλα ενταξει ...ενω τωρα δεν εισαι καθηγητης συμφωνα με την κριση της υπουργου μας ...μαλιστα...γελαω και αναλογιζομαι η καημενη πως και εγω μεγαλωνω....βλεπω πως αυτη η ωριμανση αφορα ολους τους εκπαιδευτικους σιγα σιγα....
Τζοαννα τιποτα για εμας...και εγω τουλαχιστον εχω παρει φωτια με 22 μηνες καθαρους δεν ξερω τι να περιμενω....τι καλοκαιρι περναμε οι ανθρωποι.... εσυ σε τι φαση εισαι ?
Παράθεση από: Giotoula06 στις Ιούλιος 22, 2010, 03:54:38 μμΚαλα ενταξει ...ενω τωρα δεν εισαι καθηγητης συμφωνα με την κριση της υπουργου μας ...μαλιστα...γελαω και αναλογιζομαι η καημενη πως και εγω μεγαλωνω....βλεπω πως αυτη η ωριμανση αφορα ολους τους εκπαιδευτικους σιγα σιγα.... μπα στη φωτο δειχνεις μια χαρα, ασε που εισαι και απο τα μερη μου...
Παράθεση από: Giotoula06 στις Ιούλιος 22, 2010, 03:58:56 μμΤζοαννα τιποτα για εμας...και εγω τουλαχιστον εχω παρει φωτια με 22 μηνες καθαρους δεν ξερω τι να περιμενω....τι καλοκαιρι περναμε οι ανθρωποι.... εσυ σε τι φαση εισαι ?Άσ'τα, δραματική η κατάσταση, έχω φάει όλα μου τα νύχια!Φέτος θα'χω 24,6 καθαρής...Γενικώς είμαι αισιόδοξη...Υπομονή, κοντός ψαλμός αλληλούια.
εάν είσαι και γαύρος..... είσαι και καλός ανθρωπος και πάνω από όλα φερέγγυος