0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: new στις Ιουλίου 23, 2010, 02:13:16 amτην έχετε ψωνίσει. Δεν πειράζει. Θα σου πω εγώ τι μου είπε η ίδια η Χριστοφιλοπούλου σήμερα το πρωί που με πήρε τηλ. στο σπίτι μου.Από φυσικούσ 24μηνουσ θα πάρει 4-5 άτομα.Καληνύχτα.Ισωσ να είναι λάθοσ μου που προσπαθώ να σασ προστατέψω.Το θέμα είναι πως προσπαθείς να μας προστατέψεις από λάθος ανθρώπους. Η εμπειρία έχει δείξει πως οι πραγματικοί μας "εχθροί" είναι οι άνθρωποι του υπουργείου και όχι οι συνάδελφοι του φόρουμ. Αυτοί είναι που διαδίδουν "φήμες" τις οποίες έπειτα αναιρούν, αυτοί είναι που μας βλέπουν ως τεμάχια και όχι ανθρώπους, αυτοί είναι που θεωρούν πως μπορούν να παίζουν ανερυθρίαστα με την ψυχολογία μας, αυτοί είναι που δίνουν ρεσιτάλ αντιεπαγγελματισμού και κυνικότητας και πολλά πολλά πολλά άλλα...Όσο για τα περί του ψωνισμού που μου αποδίδεις το αφήνω εντελώς ασχολίαστο...Την άλλη φορά που θα σε πάρει η Εύη τηλέφωνο πες της φιλιά από μένα...
την έχετε ψωνίσει. Δεν πειράζει. Θα σου πω εγώ τι μου είπε η ίδια η Χριστοφιλοπούλου σήμερα το πρωί που με πήρε τηλ. στο σπίτι μου.Από φυσικούσ 24μηνουσ θα πάρει 4-5 άτομα.Καληνύχτα.Ισωσ να είναι λάθοσ μου που προσπαθώ να σασ προστατέψω.
Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι η σιγή ιχθύος που κρατάν τα διάφορα edusites.......Τις ποροηγούμενες χρονιές μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση πινάκων εγκυκλοίων ξεκινούσαν..."Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί........" Φέτος ούτε παραμύθι δεν πουλάνε.....