0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη για να μην εκτεθω, θα επρεπε οτι μου ελεγαν να το κραταω για μενα, συμφωνα με 2-3 απο δω μεσα, θα το εκανα αν θεωρουσα οτι αυτος-η μου τα ελεγε ειχε οφελος απο το να με δουλευειετσι και εσεις εχετε πιστευω την ικανοτητα να καταλαβετε αν παιζω με το πονο σας(μας)
αυτο που θελω να πω ειναι οτι και λαθος να βγω, δεν θα ειναι γιατι ελεγα οτι μου κατεβει η εκανα υποθεσεις, αλλα εψαχνα να βρω πραγματι την αληθεια, που αλλωστε καιει και εμενα
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:26:52 amαυτο που θελω να πω ειναι οτι και λαθος να βγω, δεν θα ειναι γιατι ελεγα οτι μου κατεβει η εκανα υποθεσεις, αλλα εψαχνα να βρω πραγματι την αληθεια, που αλλωστε καιει και εμεναΣιγά μη τα βάλουμε μαζί σου στην τελική...Το υπουργείο αποφασίζει και διορίζει, όχι εσύ!
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:27:46 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:26:52 amαυτο που θελω να πω ειναι οτι και λαθος να βγω, δεν θα ειναι γιατι ελεγα οτι μου κατεβει η εκανα υποθεσεις, αλλα εψαχνα να βρω πραγματι την αληθεια, που αλλωστε καιει και εμεναΣιγά μη τα βάλουμε μαζί σου στην τελική...Το υπουργείο αποφασίζει και διορίζει, όχι εσύ!Ο κύριος Παπακωνσταντίνου αποφασίζει. Αυτός που έχει το μαχαίρι, αυτός κόβει και μοιράζει το καρπούζι.
physike..........Η αλήθεια είναι ότι έχεις δώσει τόσες πολλές πληροφορίες.Εχεις δώσει τόσο σαφής πληροφορίες.Σου έχει ζητηθεί και έχεις απαντήσει σε τόσες ερωτήσεις....που......σίγουρα δεν είσαι σε ουδέτερη κατάσταση.Θεωρώ ότι έχεις πραγματικά κάποιον και ρωτάς πράγμα που εγώ προσωπικά θεωρώ αληθινό.Το ζήτημα που τίθεται για εμένα είναι η εμπιστοσύνη που του δείχνεις .(όπως και εγώ).Αν είναι άτομο που ... ξέρει τι κάνει όταν δίνει μια πληροφορία.....όλα καλά.Πολλές φορές δεχόμαστε την συνέπεια των επιλογών μας να εμπιστευτούμε κάποια άτομα .Το ότι κάναν αυτά τα άτομα λάθος δεν μειώνει το λάθος που κάναμε εμείς να τους εμπιστευτούμε.Για σκέψου....από τον γιατρό των παιδιών σου μέχρι και τον κρεοπώλη σου,....εσύ δέχεσαι τις συνέπειες της εμπιστοσύνης που τους δείχνεις.Έχεις συστήσει ποτέ σε άτομο να κάνει κάτι?Οχι να τον υποχρέωσες...να τον σύστησες.Νομίζω ότι ο καθένας ..αυτό κάνει εδώ μέσα.Και αυτό ....έχει ένα κομμάτι ευθήνης.Δεν θα σου πάρει κανείς το κεφάλι........μια πίκρα όμως θα την έχουν.Εγώ θα δεχτώ αντίστοιχα τις συνέπειες τις επιλογής πληροφορίας που έκανα .`