0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή, από ό,τι έχω καταλάβει είναι και είρων και άχρηστος και μα%#@ς και... υπεύθυνος διορισμών; Μπράβο προσόντα!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2010, 11:11:19 amΔηλαδή, από ό,τι έχω καταλάβει είναι και είρων και άχρηστος και μα%#@ς και... υπεύθυνος διορισμών; Μπράβο προσόντα! Ακριβώς! Πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να έχει την εν λόγω θέση...ό,τι δηλαδή πρέπει να πληροί ένα μαντρόσκυλο που πληρώνεται για να ψαλιδίζει τις ελπίδες και τις προσδοκίες νέων ανθρώπων. Εκτός από προκλητικότατος και ειρωνικότατος την πρώτη φορά που τον είδα από κοντά αγνοούσε πολύ βασικά πράγματα ως προς τα θέματα διορισμών (είχε μπερδέψει το 30μηνο με το 24μηνο αφού χαρακτήριζε το δεύτερο ως κλειστό πίνακα που αφορούσε αποκλειστικά στο 2008, όπως επίσης αγνοούσε πλήρως το νομικό πλαίσιο περί επιλαχόντων ΑΣΕΠ θεωρώντας τους ως υπεράριθμους και "παραθυράκι" της ΝΔ για επιπλέον διορισμούς). Με τον καιρό βέβαια ο εν λόγω κύριος έμαθε...ωστόσο η προκλητικότητα παραμένει πάντοτε προκλητικότητα...
Ποιος είναι αυτός ο Σταθιάς που μας έχει φάει τη ζωή φέτος, ο... Αβραάμ Πάπας
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:55:24 amΠοιος είναι αυτός ο Σταθιάς που μας έχει φάει τη ζωή φέτος, ο... Αβραάμ Πάπας Εκπαιδευτικός (φυσικός νομίζω), συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ και πολιτικός σύμβουλος της Δ (κομματόσκυλο). Είρων, αδαής και μ@@@κας
Οι 24μηνίτες είναι περαν των οριζομένων ποσοστών
Μπαίνουν βέβαια οσοι ΟΤΕΚίτες έχουν ΑΣΕΠ.