0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετρησαν οι προυπηρεσιες ΟΑΕΔ και ΟΤΕΚ και στον πινακα αναπληρωτων αλλα (και αυτο ειναι το τραγικο) και στο πινακα διορισμων. Μπραβο στο ΠΑΣΟΚ για τη δικαιοσυνη του.
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουλίου 23, 2010, 05:49:04 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 05:32:42 pmΠαιδιά, εξηγήστε μου, γιατί θα κόψω φλέβες! Από πέρυσι είμαι 50 θέσεις πιο κάτω. ΓΙΑΤΙ; Μήπως οι πρώτοι θα διοριστούν και θα ανανεωθούν πάλι οι πίνακες και θα ανεβώ θέση; Είναι προσωρινοί ή όχι αυτοί οι πίνακες; Δε θυμάμαι πως είχε γίνει πέρυσι.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 05:32:42 pmΠαιδιά, εξηγήστε μου, γιατί θα κόψω φλέβες! Από πέρυσι είμαι 50 θέσεις πιο κάτω. ΓΙΑΤΙ; Μήπως οι πρώτοι θα διοριστούν και θα ανανεωθούν πάλι οι πίνακες και θα ανεβώ θέση; Είναι προσωρινοί ή όχι αυτοί οι πίνακες; Δε θυμάμαι πως είχε γίνει πέρυσι.
Παιδιά, εξηγήστε μου, γιατί θα κόψω φλέβες! Από πέρυσι είμαι 50 θέσεις πιο κάτω. ΓΙΑΤΙ; Μήπως οι πρώτοι θα διοριστούν και θα ανανεωθούν πάλι οι πίνακες και θα ανεβώ θέση; Είναι προσωρινοί ή όχι αυτοί οι πίνακες; Δε θυμάμαι πως είχε γίνει πέρυσι.
Στον Πίνακα Διορισμών είναι και οι ΑΣΕΠίτες ή όχι;
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 06:06:29 pmΣτον Πίνακα Διορισμών είναι και οι ΑΣΕΠίτες ή όχι;Όχι.Στους φιλόλογους πάντως ο πίνακας πρόβλεψης έπεσε σε μένα ακριβώς μέσα.Στο 24μηνο μάλλον δεν έγιναν αυθαιρεσίες. Φτου φτου να μην το ματιάσουμε το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 06:06:29 pmΣτον Πίνακα Διορισμών είναι και οι ΑΣΕΠίτες ή όχι;Όχι.Στους φιλόλογους πάντως ο πίνακας πρόβλεψης έπεσε σε μένα ακριβώς μέσα.Στο 24μηνο μάλλον δεν έγιναν αυθαιρεσίες. Φτου φτου να μην το ματιάσουμε το θέμα. Είμαι όμως δύο θέσεις + από τον πίνακα πρόβλεψης..Το σοκ είναι στον πίνακα αναπληρωτών ? Δεν μου ανοίγει..
γινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σας