0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να κανω μια υποθεση για τους φυσικους που ξερω περιπου τους αριθμους, και κατι αντιστοιχο μπορει να γινει και σε πε02.03υπολοιπονται για τη μεταβατικη οι παρακατω διορισμοι78 ασεπιτες52 με 40%82 24μηνιτες2 30μηνιτες6-16 απο αλλες κατηγοριες(πολυτεκνοι, ιδιωτικα) το τελευταιο ειναι τυχαιο, αλλα παραπανω δε νομιζω πια220-230 ατομα συνολικααφου (αν πιστεψουμε οτι εχω σωστη πληροφορηση), θα παρει φετος 62 ασεπιτες+41 απο το 40%+35 απο 24μηνο+4 ας πουμε απο αλλες κατηγοριεςεχουμε συνολικα 142 ατομα φετος αρα μενουν για του χρονου 78-88 ατομα που οχι μονο θα τα απορροφησει, αλλα τελικα μαλλον θα ψαχνει και αλλους. τελος να θυμισω οτι περισυ απο ολες τις κατηγ. διορισε συνολικα 220 φυσικους!! ακριβως οσους ζηταμε να διοριστουμε σε 2 ετη στη μεταβατικη, αρα δεν ειναι λογικο για τους φυσικους οτι θα διοριστουν ολοι και καποιοι ακομα απο τον ενιαιο που ειναι πιο κατω;
γινετε να υπαρχει περασμενη προυπηρεσια το ανωτατο οριο της χρονιας 9.77 οταν ολοι εχουμε 9.66 καθως προσληφθήκαμε στις 2 σεπτεμβρίου και οχι 1σεπτεμβρη?τρεις συναδελφοι εχουν 9.77 οταν εγω που προσλήφθηκα απο την αρχη της χρονιας ως αναπληρωτρια εχω 9.66 οπως και οι υπολοιποι.θα το ρωτησω στο υπουργειο αλλα θα ήθελα και την γνωμη σας
χωρις αριθμους, οι πε 02-03-04 θα διοριστουν ολοι (σαν 24μηνο), αλλα οι υπολοιποι; οσο για γυμναστες, πληροφορικης και ξενογλ. σκουρα πολυ
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 23, 2010, 08:30:40 pmχωρις αριθμους, οι πε 02-03-04 θα διοριστουν ολοι (σαν 24μηνο), αλλα οι υπολοιποι; οσο για γυμναστες, πληροφορικης και ξενογλ. σκουρα πολυΤι εννοείς, γιατί στους ξενόγλωσσους είναι σκούρα τα πράματα;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Ιουλίου 23, 2010, 08:34:47 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 23, 2010, 08:30:40 pmχωρις αριθμους, οι πε 02-03-04 θα διοριστουν ολοι (σαν 24μηνο), αλλα οι υπολοιποι; οσο για γυμναστες, πληροφορικης και ξενογλ. σκουρα πολυΤι εννοείς, γιατί στους ξενόγλωσσους είναι σκούρα τα πράματα; ετσι μου ανεφεραν, οτι τα 24μηνα τους δεν θα απορροφηθουν ολα, μακαρι εδω να γινει λαθος και να διοριστουν ολα τα παιδια στη μεταβατικη, μιλαμε για 1500 ατομα περιπου σε ολο το 24μηνο
μακαρι να μας σωσουν οι συνταξιοδοτησεις, μακαρι
Εγώ έχω μια άλλη απορία. Στην εγκύκλιο θα αναγράφεται ο αριθμός που θα προσληφθει ανά ειδικότητα και κατηγορία, ή θα μας φωνάξουν όλους και θα μας έχουν πάλι στο περίμενε;;;