0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο ρωταω και εγω.Απο ποιον πινακα θα ξεκινησει τους διορισμους.Ανξεκινησει απο το40% ευνοουνται καποιοι απο το 24μηνο.Αν ξεκινησει απο το 24μηνο θα αποροφηθουν περισσοτεροι απο το 40%
Παράθεση από: KROS στις Ιουλίου 23, 2010, 10:23:44 pmΑυτο ρωταω και εγω.Απο ποιον πινακα θα ξεκινησει τους διορισμους.Ανξεκινησει απο το40% ευνοουνται καποιοι απο το 24μηνο.Αν ξεκινησει απο το 24μηνο θα αποροφηθουν περισσοτεροι απο το 40%Η σειρα ειναι 24μηνο-40%-ΑΣΕΠ. Ειναι αγνωστος ομως ο αριθμος των διοριστεων του 24μηνουΚαποιος ειχε δωσει μια πληροφορια για φιλολογους. Εχω μια φιλη που ειναι στος τελος του 24μηνου. Να ελπιζει και για φετος απο 24μηνο?
Physike, μια και ανέφερες για κέρασμα-διορισμούς του χρόνου, λύσε μου την εξής απορία: Ας υποθέσουμε ότι στους ΠΕ02 φέτος διορίσει το 80% του ΑΣΕΠ+40%. Του χρόνου, που δε θα γίνει ασεπ και θα έχουν απομείνει περίπου 40 ασεπίτες αδιόριστοι, οι υπόλοιποι διοριστέοι από πού θα είναι; Από τον πίνακα διορισμών ή από τους επιλαχόντες ασεπ; Ξέρεις κάτι; Δεκτές απαντήσεις-εκτιμήσεις κι από΄άλλους συναδέλφους!!!
δηλαδή,ξαναλέω,πιστεύετε ότι κάποιος που είναι στον ενιαίο και έχει ένα τάγμα 24νιτων ταυτόχρονα, έχει ελπίδες διορισμού?