0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:30:43 pmPhysike, μια και ανέφερες για κέρασμα-διορισμούς του χρόνου, λύσε μου την εξής απορία: Ας υποθέσουμε ότι στους ΠΕ02 φέτος διορίσει το 80% του ΑΣΕΠ+40%. Του χρόνου, που δε θα γίνει ασεπ και θα έχουν απομείνει περίπου 40 ασεπίτες αδιόριστοι, οι υπόλοιποι διοριστέοι από πού θα είναι; Από τον πίνακα διορισμών ή από τους επιλαχόντες ασεπ; Ξέρεις κάτι; Δεκτές απαντήσεις-εκτιμήσεις κι από΄άλλους συναδέλφους!!!θα ειναι σιγουρα οι 40, με το αντιστοιχο 40% και το υπολοιπο 24μηνο (260 ατομα) + τις αλλες κατηγοριες
Physike, μια και ανέφερες για κέρασμα-διορισμούς του χρόνου, λύσε μου την εξής απορία: Ας υποθέσουμε ότι στους ΠΕ02 φέτος διορίσει το 80% του ΑΣΕΠ+40%. Του χρόνου, που δε θα γίνει ασεπ και θα έχουν απομείνει περίπου 40 ασεπίτες αδιόριστοι, οι υπόλοιποι διοριστέοι από πού θα είναι; Από τον πίνακα διορισμών ή από τους επιλαχόντες ασεπ; Ξέρεις κάτι; Δεκτές απαντήσεις-εκτιμήσεις κι από΄άλλους συναδέλφους!!!
http://ub0.cc/3F/pD Δείτε και αυτό από το esos.
Αυτό εννοείται! Εγώ ρωτώ για την περίπτωση που του χρόνου θα απορροφηθεί όλο το 60-40 και το 24μηνο αλλά προκύψουν κι άλλες ανάγκες διορισμού. Από πού θα γίνουν; Από τον πίνακα διορισμών και θα κατέβει η βάση;...
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 10:30:43 pmPhysike, μια και ανέφερες για κέρασμα-διορισμούς του χρόνου, λύσε μου την εξής απορία: Ας υποθέσουμε ότι στους ΠΕ02 φέτος διορίσει το 80% του ΑΣΕΠ+40%. Του χρόνου, που δε θα γίνει ασεπ και θα έχουν απομείνει περίπου 40 ασεπίτες αδιόριστοι, οι υπόλοιποι διοριστέοι από πού θα είναι; Από τον πίνακα διορισμών ή από τους επιλαχόντες ασεπ; Ξέρεις κάτι; Δεκτές απαντήσεις-εκτιμήσεις κι από΄άλλους συναδέλφους!!!Οι επιλαχοντες ΑΣΕΠ καλουνται μονο εαν απο τους διοριστεους ΑΣΕΠ μεινουν κενες θεσεις ειτε γιατι διοριστηκαν μ' αλλο τροπο ειτε για αλλο λογο. Αν καλυφθει ο αριθμος διοριστεων ΑΣΕΠ δεν καλουνται επιλαχοντες.Φετος μαθατε οτι θα διορισει 80% του ΑΣΕΠ + 40% (ολο ή και εκει 80%). Εμενα η απορια μου ειναι η εξης.. αν φετος παρει ολο το 40% σημαινει οτι εξαντλει τον αριθμο των διοριστεων βασει της τελευταιας προκυρηξης. Του χρονου αφου δε θα εχει δεσμευση... ποσους θα διορισει απο το 40% σε καθε ειδικοτητα?
Σωστό ακούγεται αυτό πού λες. Από πού θα διορίσει όμως Άρα πάει αναγκαστικά για ασεπ, όπως είπε ο συνάδελφος πριν (.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 23, 2010, 11:14:45 pmΣωστό ακούγεται αυτό πού λες. Από πού θα διορίσει όμως Άρα πάει αναγκαστικά για ασεπ, όπως είπε ο συνάδελφος πριν (. Θα διορίσει τους εναπομείναντες από το 60% και το 24μηνο-30μηνο...Αν και μόνο αν οι ανάγκες είναι ΤΟΣΟ αυξημένες θα κληθεί κόσμος και από τον ενιαίο αλλά το βλέπω εξαιρετικά αμφίβολο αυτό λαμβανομένου υπόψη πως του χρόνου τα πράγματα με τα της οικονομίας θα είναι ακόμη πιο στενά...Ας ελπίσουμε ωστόσο να διοριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κατά τη μεταβατική, αυτό είναι ευχή όλων μας ανεξαρτήτως κατηγορίας διορισμού και ειδικότητας...
Αν υποθέσουμε ότι φέτος θα διοριστούν περίπου 400 φιλόλογοι-μαζί με τις ειδικές κατηγορίες-, και του χρόνου διοριστούν περίπου 350 μαζί με τις ειδικές κατηορίες, όπως βλέπεις δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά...Εξάλλου, αυτοί χ...καν για το αν θα λειτουργήσει η δημόσια εκπαίδευση. Θα λειτουργήσει με υπερωρίες και στρατιές από ΑΜΩ και ωρομισθίους. Αυτή είναι η αποκρουστική αλήθεια...