0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η ερμηνεία δεν υφίσταται παιδιά. Το 24μηνο καλείται σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, δεν προτάσσεται του 60-40 με υποχρέωση ολοκληρωτικής απορρόφησής του από του υπεπθ...Διαβάστε παρακαλώ το εν λόγω topic από την αρχή όσοι είστε καινούργιοι στο φόρουμ...
(Καινούργιος στο φόρουμ; Με ημερομηνία εγγραφής τρία χρόνια πριν από εσένα; Δε νομίζω...)Επαναλαμβάνω, γιατί πειστική απάντηση δεν πήρα:Γιατί στο τριαντάμηνο και στις ειδικές κατηγορίες υπάρχει "με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες", ενώ στο 24μηνο "σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας";Αυτό δεν ήταν και το νόημα του 24μήνου, ότι και καλά "δίνεται τέλος στην ομηρεία... κ.λπ. κ.λπ.";Προσέξτε, δε λέω τι θα κάνει η γλυκειά μου η Αννούλα (...) φέτος.Άλλωστε και η προκήρυξη του ασεπ αναφερόταν σε πίνακες διοριστέων για τα έτη 2009-2010 και 2010-2011.Και εκεί γίνεται καταστρατήγηση της νομιμότητας.Προσπαθώ απλώς να ερμηνεύσω το νόμο του 24μήνου και να καταλήξω στο τι πρέπει να γίνει.
Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 25, 2010, 01:45:45 pmΑυτή η ερμηνεία δεν υφίσταται παιδιά. Το 24μηνο καλείται σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, δεν προτάσσεται του 60-40 με υποχρέωση ολοκληρωτικής απορρόφησής του από του υπεπθ...Διαβάστε παρακαλώ το εν λόγω topic από την αρχή όσοι είστε καινούργιοι στο φόρουμ...Φυσικά και υφίσταται...Σε όσα τόπικ και να παραπέμψεις τους νέους στο φόρουμ.Αυτή είναι η δική σου άποψη συνάδελφε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την υποστηρίζεις ως μοναδική και αλάνθαστη. Υπάρχει και η άλλη ερμηνεία που μάλιστα έχει σύμμαχο το γράμμα του νόμου και την μέχρι τώρα πρακτική. Εξάλλου εδώ δεν είναι Υπουργείο πόσο μάλλον Δικαστήριο για να πούμε δεν υφίσταται. Εμείς από μόνοι μας θα το πούμε σε συναδέλφους που κατοχυρώνουν διορισμό ότι κάνουν λάθος όταν τον Σεπτέμβρη ακόμη είμασταν όλοι σίγουροι για την ερμηνεία; Αντί να τους πούμε τραβάτε μπροστά να διεκδικήσετε το αυτονόητο κι εμείς μαζί σας;;; ΈΛΕΟΣΟι 24μηνίτες έχουν δικαιώματα κατοχυρωμένα και καλά θα κάνουν να τα διεκδικήσουν και νομικά. Τώρα είναι ο καιρός.
Eαν οντως υφίσταται, σε ειδικοτητα που υπαρχουν 100 κενα και 100 24μηνιτες, θα διοριστουν μονο οι 100 24μηνιτες και κανεις απο τον ενιαιο διορισμου?
[Καλές οι πληροφορίες που μαθαίνουμε από κάποιους συναδέλφους εδώ από μέσα αλλά τι θα λέγατε να μας τις πουν σε όλους μαζί την Τετάρτη;
Δεν έχεις καταλάβει κάτι: με τα μηνύματά μου στο pde δεν μεταφέρω την προσωπική μου ερμηνεία επί του εν λόγω νόμου αλλά την εικόνα που έχω σχηματίσει για το πώς διαβάζει το νόμο αυτό το υπουργείο ύστερα από πληθώρα επαφών μου μαζί τους. Ο τρόπος αυτός λοιπόν σε καμία περίπτωση δε σημαίνει: το 24μηνο απορροφάται κατ' απόλυτη προτεραιότητα των κατηγοριών του 60-40 και εφόσον απορροφηθεί τότε και μόνο τότε καλείται το 60-40. Το εγγυώμαι 100% πως οι υπεύθυνοι του υπουργείου, τόσο διοικητικοί όσο και πολιτικοί ΔΕΝ διαβάζουν τον νόμο υπό αυτή την έποψη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Και να προσθέσω και κάτι; Ούτε και 'γώ όταν διαβάζω τον νόμο καταλαβαίνω κάποια επιτακτικότητα διορισμού ως προς το 24μηνο. Όλοι μας θέλουμε να απορροφηθούν οι διοριστέοι συνάδελφοι ανεξαρτήτως κατηγορία που ανήκουν, όλοι μας επιθυμούμε να μην αδικηθεί κανείς που έχει επιτυχία ΑΣΕΠ, εκτεταμμένη προϋπηρεσία ή (πόσο μάλλον) και τα δύο. Το να κρυβόμαστε όπως πίσω από το δάχτυλό μας πιστεύοντας πως όλα είναι ρόδινα και καλά είναι κάτι που δρα ανασχετικά ως προς τις πολλές και δραστικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να δούμε κάποια στιγμή το όνομά μας στους πίνακες των διοριζομένων...