0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgeMath στις Ιουλίου 29, 2010, 03:44:58 pmΠαράθεση από: tama στις Ιουλίου 29, 2010, 03:41:17 pmτο 40 στους μαθηματικούς πως προέκυψε ; Το είπε ξεκάθαρα ;το 40 μαθηματικοί το είπε σε μένα προσωπικά την προηγούμενη εβδομάδα ίσως ο πιο έγκυρος και λιγότερο φαφλατάς άνθρωπος του υπουργείου.Ίσως και λίγο παραπάνω χωρίς όμως να είναι σίγουροςνα ξερες τι φωτιά άναψες!
Παράθεση από: tama στις Ιουλίου 29, 2010, 03:41:17 pmτο 40 στους μαθηματικούς πως προέκυψε ; Το είπε ξεκάθαρα ;το 40 μαθηματικοί το είπε σε μένα προσωπικά την προηγούμενη εβδομάδα ίσως ο πιο έγκυρος και λιγότερο φαφλατάς άνθρωπος του υπουργείου.Ίσως και λίγο παραπάνω χωρίς όμως να είναι σίγουρος
το 40 στους μαθηματικούς πως προέκυψε ; Το είπε ξεκάθαρα ;
Απο το 40% δηλαδη θα παρει μονο ΟΑΕΔ και αυτους τους 24 μου ειναι στον πινακα!!!!!!!!!!!!!!!!(Μαθηματικοι)
Οι συνταξιοδοτήσεις θα παίξουν ρόλο του χρόνου γιαυτό και θα πάρει περισσότερους του χρόνου.Πάλι από τα λεγόμενα του Σταθιά!
Παράθεση από: georgeMath στις Ιουλίου 29, 2010, 03:58:45 pmΟι συνταξιοδοτήσεις θα παίξουν ρόλο του χρόνου γιαυτό και θα πάρει περισσότερους του χρόνου.Πάλι από τα λεγόμενα του Σταθιά!Πάντα όμως απο τη δεξαμενή αυτών που κατοχυρώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού φαντάζομαι;[/qΠροφανώς!!!!
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 28, 2010, 05:02:57 pmεδω πραγματικα δεν ξερει κανεις τι θα ισχυσει σε τετοια περιπτωση, και αυτο που μου ειπε ενας συμβουλος, οτι θα παρει απο τους πινακες δεν ξερω αν στεκει νομικα, η θα χρειαστει νεος ασεπ, η αν θα γινει καποια νομικη τροποποιηση δεν εχω ιδεα,κατσε να απορροφησει πρωτα το 24μηνο, ασε που εμεις οι φυσικοι ειμαστε και καρπεροι, εχουμε αναλογικα τους περισσοτερους πολυτεκνους, κατι για 30 φευγα ακουσα περυσι, αυτο ισχυει;Είσαι πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ
εδω πραγματικα δεν ξερει κανεις τι θα ισχυσει σε τετοια περιπτωση, και αυτο που μου ειπε ενας συμβουλος, οτι θα παρει απο τους πινακες δεν ξερω αν στεκει νομικα, η θα χρειαστει νεος ασεπ, η αν θα γινει καποια νομικη τροποποιηση δεν εχω ιδεα,κατσε να απορροφησει πρωτα το 24μηνο, ασε που εμεις οι φυσικοι ειμαστε και καρπεροι, εχουμε αναλογικα τους περισσοτερους πολυτεκνους, κατι για 30 φευγα ακουσα περυσι, αυτο ισχυει;
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 28, 2010, 06:52:59 pmπραγματικα περιμενετε να παρει το 50% απο ολες τις κατηγοριες;δηλαδη θα παρει φετος το 50% απο το 24μηνο των γυμναστων η των πληροφορικαριων και το υπολοιπο του χρονου;μακαρι παιδια ,μακαρι και εγω μαζι σας, αλλα μην πειτε οτι πεσατε απο τα ...πολυσυχναστα συννεφα αν δειτε εντελως διαφορετικα πραγματακαι τελος παντων ανεξαρτητως πληροφοριων, μην επαναπαυεστε, αυριο ολοι στο υπουργειοΝΑΙ φιλε μου θα παρει το 50% διοτι δεν μπορει να κανει αλλιως!!!!!!!!το 24μηνο θα το παρει συμφωνα με τις αναγκες τις υπηρεσιας και εκ των υστερων!!!!!!!!!επισης το 24μηνο θα απορροφηθει απο το 40% (οσοι τουλαχιστον θεμελιωνουν δικαιωμα ).Με ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕς Π.Χ 843 ΜΟΝΟ ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΚΤΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!!!!ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ
πραγματικα περιμενετε να παρει το 50% απο ολες τις κατηγοριες;δηλαδη θα παρει φετος το 50% απο το 24μηνο των γυμναστων η των πληροφορικαριων και το υπολοιπο του χρονου;μακαρι παιδια ,μακαρι και εγω μαζι σας, αλλα μην πειτε οτι πεσατε απο τα ...πολυσυχναστα συννεφα αν δειτε εντελως διαφορετικα πραγματακαι τελος παντων ανεξαρτητως πληροφοριων, μην επαναπαυεστε, αυριο ολοι στο υπουργειο