0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mιλούσαν με γενικόλογα, ακριβείς αριθμούς δεν έδωσαν εκτός από το 205 όλων των ειδικοτήτων 24μηνιτών για φέτος. Είπε -ο Σταθιας συγκεκριμένα- πως το 24μηνο ΠΕ02 θα απορροφηθεί όλο του χρόνου, φέτος λίγοι, γύρω στους 70-80 κατάλαβα εγώ, ίσως κάνω λάθος. Επίσης, είπε ότι οι μέχρι τώρα συνταξιοδοτήσεις, που άναψαν κόκκινο, ΔΕΝ επηρρεάζουν τους φετινούς μόνιμους διορισμούς. Τον ρώτησα αν χρειαστούν κι άλλους (!) φιλολόγους του χρόνου εκτός από τους 24μηνίτες και είπε ότι αν γίνει αυτό, έχει προβλέψει ο νόμος, ΊΣΩΣ πάρουν από τον πίνακα και η βάση θα φτάσει κάτω από 23 μόρια, ΙΣΩΣ υπάρξουν επιλαχόντες, ΙΣΩΣ....ΙΣΩΣ!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: κατάλαβα πως δεν΄ξέρουν τι τους γίνεται ή δε θέλουν να μας πουν. Με μια λέξη: ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Περαστικά μας...
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 29, 2010, 04:31:23 pmMιλούσαν με γενικόλογα, ακριβείς αριθμούς δεν έδωσαν εκτός από το 205 όλων των ειδικοτήτων 24μηνιτών για φέτος. Είπε -ο Σταθιας συγκεκριμένα- πως το 24μηνο ΠΕ02 θα απορροφηθεί όλο του χρόνου, φέτος λίγοι, γύρω στους 70-80 κατάλαβα εγώ, ίσως κάνω λάθος. Επίσης, είπε ότι οι μέχρι τώρα συνταξιοδοτήσεις, που άναψαν κόκκινο, ΔΕΝ επηρρεάζουν τους φετινούς μόνιμους διορισμούς. Τον ρώτησα αν χρειαστούν κι άλλους (!) φιλολόγους του χρόνου εκτός από τους 24μηνίτες και είπε ότι αν γίνει αυτό, έχει προβλέψει ο νόμος, ΊΣΩΣ πάρουν από τον πίνακα και η βάση θα φτάσει κάτω από 23 μόρια, ΙΣΩΣ υπάρξουν επιλαχόντες, ΙΣΩΣ....ΙΣΩΣ!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: κατάλαβα πως δεν΄ξέρουν τι τους γίνεται ή δε θέλουν να μας πουν. Με μια λέξη: ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Περαστικά μας...Οταν λες για ολες τις ειδικοτητες εννοεις και πρωτοβαθμια?
Aλήθεια η πρωτοβάθμια που ήταν και σήμερα???
Σιγα μην ιδρωνε το αυτακι τους.......Εδω με τα φορτηγα δε μασανε θα μασησουνε με τους 24μηνουΔεν εχω τιποτα με τα παιδια ...
Να ρωτήσω κάτι ? Σήμερα στο Υπουργείο μου είπαν ότι δεν πρόκειται να βγουν θέσεις Αττική για νεοδιοριζόμενους (ακόμη κι αν υπάρχουν οργανικά κενά- για ΠΕ04-02 ενδιαφέρομαι) γιατί απαγορεύεται από το νόμο. Ειναι όντως έτσι? Γιατί συγγενής μου δασκάλα διορίστηκε πέρισυ Αττική. Δηλαδή αυτό ισχύει μόνο για