0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν πάρει γύρω στα 140 άτομα φυσικούς φέτος του χρόνου 11-12 πόσους θα πάρει; τους υπόλοιπους 80 που νόμιμα διορίζονται; δεν πρέπει να τα μοιράσει;
Παράθεση από: valanidas στις Ιουλίου 29, 2010, 11:19:39 pm physikos13 κάτι καλό για μαθηματικούςρωτηστε τη new και τον αποσπασμενο(ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ), αφου ξερουν ας βγουν οπως και εγω να πουν αριθμους αντι να κατηγορουν, που ειναι και το πιο ευκολοστο κατω κατω δεν εβγαλα αριθμους απο το μυαλο μου και οτι ελεγα τοσο καιρο για τη φιλοσοφια των φετεινων διορισμων το ακουσαν δεκαδες σημερα απο τον συμβουλο της, αραγε που ειναι ο διορισμενος που ελέγε για 50% απο ολες τις κατηγοριες με κεφαλαια και η new που με ελεγε ασχετο λες και γνωριζομαστε;
physikos13 κάτι καλό για μαθηματικούς
Μια στιγμή να καταλάβω....Το σωματείο πήγε και δεν διεκδήκησε τίποτα; Μόνο ρωτούσε ο καθένας για την πάρτη του ;Αν έγινε έτσι καλά να πάθουμε.....
το 40 στους μαθηματικούς πως προέκυψε ; Το είπε ξεκάθαρα ;
205 από όλες τις ειδικότητες ; Ανέφεραν κάτι πιο συγκεκριμένο;
physikos13 ξέρεις πότε θα βγει η εγκύκλιος διορισμού?
Παράθεση από: dT στις Ιουλίου 30, 2010, 10:00:56 amphysikos13 ξέρεις πότε θα βγει η εγκύκλιος διορισμού?Κάποιος μου φαίνετεαι είπε για τη Δευτέρα...physikos13 δεν είναι βέβαιααα...