0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο 24μηνο βρε παιδιά!Όσοι ελπίζαμε μέχρι τώρα σε αυτό, έχουμε απογοητευτεί από όλα. Στον ενιαίο πίνακα μας βλέπω σε καλύτερη θέση. Πάνε και οι επιτυχίες μας στον Ασέπ. Πλήρης απογοήτευση. Καλή τύχη σε όσους ελπίζουν αυτές τις μέρες. Εμείς πάλι που δεν έχουμε ελπίδες... το έχουμε ξαναδεί το έργο χρόνια τώρα. Μια με τον Ασέπ, μια με την αναπλήρωση. Ας εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την κανονική αναπλήρωση, να δούμε αν επιβιώσουμε κιόλας την επόμενη χρονιά.
Η ανανέωση των πινάκων έγινε μετά τις ενστάσεις. Και τη δική μου φετινή προϋπηρεσία δεν την είχαν καταχωρήσει , και κάτι τέτοιο έγινε τώρα , μετά την ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα από το υπουργείο μου είπαν ότι σε κάποιες δευτεροβάθμιες ενώ αυτές είχαν καταχωρίσει κανονικά τις προϋπηρεσίες , δεν τις είχε ¨πάρει¨ το σύστημα. Πιθανόν τέτοιες περιπτώσεις να ήταν οι 4 που αναφέρεται στους φιλολόγους. Όχι όμως κατευθείαν να υπάρχει καχυποψία και ειρωνικά σχόλια του τύπου ¨τους 24μηνίτες μπόρεσαν να τους αυξήσουν , εκεί δεν τους πείραζε¨. Δηλαδή αυτοί που για κάποιο λόγο από λάθος δεν τους είχε καταχωριστεί η προϋπηρεσία , δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να εγραφούν στους πίνακες του 24μήνου , ή να διορθωθεί η προϋπηρεσία τους , παρόλο που προφανώς δεν είχαν ευθύνη για το λάθος; Κι αυτό " για να είμαστε λιγότεροι"; Πραγματικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η μείωση των διορισμών είναι η εναντίωση του καθενός έναντι των υπολοίπων που νιώθει ότι απειλούν το διορισμό του. Όσο για τις αλχημείες που υποπτέονται κάποιοι ότι μπορεί να γίνουν , κάτι τέτοιο ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει κατά τη δημιουργία των πινάκων , και όχι κατά την ανανέωσή τους μετά τις ενστάσεις , για προφανείς λόγους.
λογικα ετρεξαν τους πινακες που εχουν αμεση σχεση με την πολυαναμενομη εγκυκλιο των διορισμων,ενω των αναπληρωτων δεν επειγειαρα συντομα θα βγει και η εγκυκλιος
Παιδιά σας παρακαλώ...κοιτάξτε λίγο τον ενιαίο των θεολόγων.... από τη θέση 56 μέχρι τη θέση 165 μας βάζει με τα ίδια μόρια ενώ το άθροισμα του καθενός δεν είναι τόσο ...βοηθήστε λίγο... είναι δυνατόν 109 άτομα με τα ίδια μόρια?
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 02, 2010, 07:13:01 pmΗ ανανέωση των πινάκων έγινε μετά τις ενστάσεις. Και τη δική μου φετινή προϋπηρεσία δεν την είχαν καταχωρήσει , και κάτι τέτοιο έγινε τώρα , μετά την ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα από το υπουργείο μου είπαν ότι σε κάποιες δευτεροβάθμιες ενώ αυτές είχαν καταχωρίσει κανονικά τις προϋπηρεσίες , δεν τις είχε ¨πάρει¨ το σύστημα. Πιθανόν τέτοιες περιπτώσεις να ήταν οι 4 που αναφέρεται στους φιλολόγους. Όχι όμως κατευθείαν να υπάρχει καχυποψία και ειρωνικά σχόλια του τύπου ¨τους 24μηνίτες μπόρεσαν να τους αυξήσουν , εκεί δεν τους πείραζε¨. Δηλαδή αυτοί που για κάποιο λόγο από λάθος δεν τους είχε καταχωριστεί η προϋπηρεσία , δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να εγραφούν στους πίνακες του 24μήνου , ή να διορθωθεί η προϋπηρεσία τους , παρόλο που προφανώς δεν είχαν ευθύνη για το λάθος; Κι αυτό " για να είμαστε λιγότεροι"; Πραγματικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η μείωση των διορισμών είναι η εναντίωση του καθενός έναντι των υπολοίπων που νιώθει ότι απειλούν το διορισμό του. Όσο για τις αλχημείες που υποπτέονται κάποιοι ότι μπορεί να γίνουν , κάτι τέτοιο ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει κατά τη δημιουργία των πινάκων , και όχι κατά την ανανέωσή τους μετά τις ενστάσεις , για προφανείς λόγους.Συνάδελφε, η δική σου περίπτωση μπορεί να είναι απόλυτα καθαρή (διάβασα και στο τόπικ της ειδικότητάς σου χθες σχετικά). Αυτό δε σημαίνει πως δεν αφήνονται περιθώρια για αλχημείες. Δε φταίμε εμείς που είμαστε καχύποπτοι. Δεν είμαστε από τη φύση μας, σε διαβεβαιώ. Ούτε έχουμε τη νοοτροπία να εναντιωθούμε σε συναδέλφους. Προς Θεού! Ωατόσο και μόνο η αναγνώριση προϋπηρεσίας από οτεκ και αλλού καθώς και άλλες κινήσεις, σε κάνουν να σκέφτεσαι πονηρά και να νιώθεις ανασφαλής.Επιπλέον φαίνεται πράγματι όχι δικαιολογημένο από πρώτη ματιά να αλλάζουν τα δεδομένα στον πίνακα του 24μηνου κι όχι αντίστοιχα στον πίνακα διορισμών.Τέλος, έχω την αίσθηση πως δεν κοίταξαν όλες τις ενστάσεις με την ίδια προσοχή γιατί έκανα κι εγώ ένσταση για την επιτυχία του 2000 στον ασέπ κι όμως το λάθος έχει παραμείνει.
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 02, 2010, 07:23:49 pmΠαράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 02, 2010, 07:13:01 pmΗ ανανέωση των πινάκων έγινε μετά τις ενστάσεις. Και τη δική μου φετινή προϋπηρεσία δεν την είχαν καταχωρήσει , και κάτι τέτοιο έγινε τώρα , μετά την ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα από το υπουργείο μου είπαν ότι σε κάποιες δευτεροβάθμιες ενώ αυτές είχαν καταχωρίσει κανονικά τις προϋπηρεσίες , δεν τις είχε ¨πάρει¨ το σύστημα. Πιθανόν τέτοιες περιπτώσεις να ήταν οι 4 που αναφέρεται στους φιλολόγους. Όχι όμως κατευθείαν να υπάρχει καχυποψία και ειρωνικά σχόλια του τύπου ¨τους 24μηνίτες μπόρεσαν να τους αυξήσουν , εκεί δεν τους πείραζε¨. Δηλαδή αυτοί που για κάποιο λόγο από λάθος δεν τους είχε καταχωριστεί η προϋπηρεσία , δε θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να εγραφούν στους πίνακες του 24μήνου , ή να διορθωθεί η προϋπηρεσία τους , παρόλο που προφανώς δεν είχαν ευθύνη για το λάθος; Κι αυτό " για να είμαστε λιγότεροι"; Πραγματικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η μείωση των διορισμών είναι η εναντίωση του καθενός έναντι των υπολοίπων που νιώθει ότι απειλούν το διορισμό του. Όσο για τις αλχημείες που υποπτέονται κάποιοι ότι μπορεί να γίνουν , κάτι τέτοιο ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει κατά τη δημιουργία των πινάκων , και όχι κατά την ανανέωσή τους μετά τις ενστάσεις , για προφανείς λόγους.Συνάδελφε, η δική σου περίπτωση μπορεί να είναι απόλυτα καθαρή (διάβασα και στο τόπικ της ειδικότητάς σου χθες σχετικά). Αυτό δε σημαίνει πως δεν αφήνονται περιθώρια για αλχημείες. Δε φταίμε εμείς που είμαστε καχύποπτοι. Δεν είμαστε από τη φύση μας, σε διαβεβαιώ. Ούτε έχουμε τη νοοτροπία να εναντιωθούμε σε συναδέλφους. Προς Θεού! Ωατόσο και μόνο η αναγνώριση προϋπηρεσίας από οτεκ και αλλού καθώς και άλλες κινήσεις, σε κάνουν να σκέφτεσαι πονηρά και να νιώθεις ανασφαλής.Επιπλέον φαίνεται πράγματι όχι δικαιολογημένο από πρώτη ματιά να αλλάζουν τα δεδομένα στον πίνακα του 24μηνου κι όχι αντίστοιχα στον πίνακα διορισμών.Τέλος, έχω την αίσθηση πως δεν κοίταξαν όλες τις ενστάσεις με την ίδια προσοχή γιατί έκανα κι εγώ ένσταση για την επιτυχία του 2000 στον ασέπ κι όμως το λάθος έχει παραμείνει.Επιμένω πάντως ότι οι αλχημείες είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν με την ανακοίνωση των πινάκων (μερικές χιλιάδες ονόματα συνολικά) , παρά μετά τις ενστάσεις , που υπάρχουν ελάχιστες διορθώσεις σε κάθε κλάδο που εύκολα μπορεί να εντοπίσει ο καθένας... Η εγκύκλιος πάντως είναι πολύ κοντά , πιθανόν αύριο (ναι , μίλησα το πρωί με κάποια στο υπουργείο για το θέμα που με έκαιγε , αλλά ρώτησα και αυτό...)
συναδελφοι εχω παθει σοκ. με εχουν κατεβασει παρα πολλες θεσεις στο ΠΕ01. Δεν μου εχουν μετρησει αρκετη προυπηρεσια. Δεν καταλαβαίνω!!!