0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σε ολους...και καλο κουραγιο... ρε παιδια,το 24μηνο θα προηγηθει και θα διοριστει κατα προτεραιοτητα,ετσι δεν ειναι;εχει πληροφορηθει κανεις τη σειρα των διιορισμων στην εγκυκλιο της ββαθμιας;
Με το 30μηνο τι γίνεται;Έχασε ή όχι την προτεραιότητα σε σχέση με το 24μηνο;Γνωρίζει κανείς; Γιατί και στην προκήρυξη των δασκάλων δεν το ξεκαθαρίζει.
Κακά μαντάτα έρχονται για το 24μηνο.Ούτε έναν στους δασκάλους που ήταν και λίγοι;Τι να πω; Τι μπορούν να κάνουν νομικά αυτοί του24μηνου που δε διορίζονται; Υπάρχει δικαίωση; Όσο για μένα μετά από αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες και όχι μόνο σκέφτομαι...μήπως πρέπει να πάω στη Μποτσουάνα;Κάτι μου λέιει πως θα περάσω καλύτερα.
Παράθεση από: biki68 στις Αυγούστου 03, 2010, 12:29:16 pmΚακά μαντάτα έρχονται για το 24μηνο.Ούτε έναν στους δασκάλους που ήταν και λίγοι;Τι να πω; Τι μπορούν να κάνουν νομικά αυτοί του24μηνου που δε διορίζονται; Υπάρχει δικαίωση; Όσο για μένα μετά από αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες και όχι μόνο σκέφτομαι...μήπως πρέπει να πάω στη Μποτσουάνα;Κάτι μου λέιει πως θα περάσω καλύτερα.δεν εχει δασκάλους το 24μηνο νομίζω.
Παράθεση από: oxydo στις Αυγούστου 03, 2010, 12:37:25 pmΠαράθεση από: biki68 στις Αυγούστου 03, 2010, 12:29:16 pmΚακά μαντάτα έρχονται για το 24μηνο.Ούτε έναν στους δασκάλους που ήταν και λίγοι;Τι να πω; Τι μπορούν να κάνουν νομικά αυτοί του24μηνου που δε διορίζονται; Υπάρχει δικαίωση; Όσο για μένα μετά από αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες και όχι μόνο σκέφτομαι...μήπως πρέπει να πάω στη Μποτσουάνα;Κάτι μου λέιει πως θα περάσω καλύτερα.δεν εχει δασκάλους το 24μηνο νομίζω.Στους πίνακες του e-aitisi έχει
Παράθεση από: SirOdoth στις Αυγούστου 03, 2010, 12:41:58 pmΠαράθεση από: oxydo στις Αυγούστου 03, 2010, 12:37:25 pmΠαράθεση από: biki68 στις Αυγούστου 03, 2010, 12:29:16 pmΚακά μαντάτα έρχονται για το 24μηνο.Ούτε έναν στους δασκάλους που ήταν και λίγοι;Τι να πω; Τι μπορούν να κάνουν νομικά αυτοί του24μηνου που δε διορίζονται; Υπάρχει δικαίωση; Όσο για μένα μετά από αυτά που βλέπω αυτές τις μέρες και όχι μόνο σκέφτομαι...μήπως πρέπει να πάω στη Μποτσουάνα;Κάτι μου λέιει πως θα περάσω καλύτερα.δεν εχει δασκάλους το 24μηνο νομίζω.Στους πίνακες του e-aitisi έχειέχει αλλά αυτοί διορ'ιζονται με το 40%. όπως και οι 30μηνίτες νηπιαγωγοί διορίζονται με το 40% και δεν κάνει λόγο για αυτούς.
Στον ενιαίο είναι κάποιοι του 24μηνου χαμηλά.Γιατί να μην τους πάρει από το 24μηνο όπου θα διάλεγαν καλύτερες περιοχές.Εγώ βλέπω μεγάλη αδικία.Τώρα κάποιοι από αυτούς μπορεί να μη το καταλαβαίνουν γιατί έχουν τη χαρά του διορισμού.Μόλις θα δουν τα ενοίκια και τα χρήματα που δε θα τους φτάνουν θα καταλάβουν.Επιμένω αδικία.Υπάρχει ελπίδα δικαίωσης νομικά;Ευνοούνται φυσικά οι του ενιαίου που θα διαλέξουν περιοχή πρώτοι και φυσικά πάνε όπου θέλουν .ΑΔΙΚΙΑ.Πρέπει στη ζωή μας να θέλουμε ποιότητα και όχι να ήμαστε ευχαριστημένοι με τα ψίχουλα που μας πετάνε.
Κανονικα δεν θα επρεπε να παρει κανεναν απο ασεπ φετος.Αυτοι μπορουν να διοριστουν εως το 2013.Οφειλει να παρει ολο το 24μηνο κ το 40%.Υπαρχει αραγε τιποτα πιο αξιοκρατικο απο αυτο???