0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το σεπτεμβρη θα γινει του κενου(3ωρα 4ωρα οπως τη δεκαετια του 80) και του αμω
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:47:21 pmτο σεπτεμβρη θα γινει του κενου(3ωρα 4ωρα οπως τη δεκαετια του 80) και του αμωέχεις μήπως καποια πληροφόρηση για πόσους ακω φιλολόγους, μαθηματικούς και πε04 σκοπεύουν να πάρουν στην α' φάση; πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να σπάσουν όλα τα κενά σε αμω;
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 10, 2010, 11:54:00 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:47:21 pmτο σεπτεμβρη θα γινει του κενου(3ωρα 4ωρα οπως τη δεκαετια του 80) και του αμωέχεις μήπως καποια πληροφόρηση για πόσους ακω φιλολόγους, μαθηματικούς και πε04 σκοπεύουν να πάρουν στην α' φάση; πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να σπάσουν όλα τα κενά σε αμω;εδω που ειμαι διακοπες δεν μαθαινω και πολλα
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 11, 2010, 08:20:36 amΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 10, 2010, 11:54:00 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:47:21 pmτο σεπτεμβρη θα γινει του κενου(3ωρα 4ωρα οπως τη δεκαετια του 80) και του αμωέχεις μήπως καποια πληροφόρηση για πόσους ακω φιλολόγους, μαθηματικούς και πε04 σκοπεύουν να πάρουν στην α' φάση; πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να σπάσουν όλα τα κενά σε αμω;εδω που ειμαι διακοπες δεν μαθαινω και πολλαΜην ξανακάνεις διακοπές ..., για ετούτες καλή συνέχεια ...
νεα απο κυκλαδες: καιρος τελειος,χωρις τους περσινους αερηδες που μας αλλαξαν τα φωταπροσεχως νεα απο αγραφα
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 11, 2010, 10:10:05 amνεα απο κυκλαδες: καιρος τελειος,χωρις τους περσινους αερηδες που μας αλλαξαν τα φωταπροσεχως νεα απο αγραφα Καιρός ήταν συνάδελφε να κάνεις ανταπόκριση και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Επειδή προβλέπεται καυτός Δεκαπενταύγουστος, ας αφήσουμε για λίγο τις δικές μας ανησυχίες και ας πάρουμε τις θάλασσες και τα βουνά. Στο μεταξύ ας χαρούμε μαζί με τους φίλους-ες του φόρουμ που σε δυο μέρες το αργοτερα θα ξέρουν τον τόπο διορισμού τους. Ας είναι ο προπομπός μας για εμάς που περιμένουμε ακόμη!
Παράθεση από: BOEMISSA στις Αυγούστου 11, 2010, 10:23:52 amΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 11, 2010, 10:10:05 amνεα απο κυκλαδες: καιρος τελειος,χωρις τους περσινους αερηδες που μας αλλαξαν τα φωταπροσεχως νεα απο αγραφα Καιρός ήταν συνάδελφε να κάνεις ανταπόκριση και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Επειδή προβλέπεται καυτός Δεκαπενταύγουστος, ας αφήσουμε για λίγο τις δικές μας ανησυχίες και ας πάρουμε τις θάλασσες και τα βουνά. Στο μεταξύ ας χαρούμε μαζί με τους φίλους-ες του φόρουμ που σε δυο μέρες το αργοτερα θα ξέρουν τον τόπο διορισμού τους. Ας είναι ο προπομπός μας για εμάς που περιμένουμε ακόμη! ειμαστε χαρουμενοι για ολους τους συναδελφους που διοριζονται, καλη αρχη παιδιακαι στα δικα μας του χρονου
τι ωραια που τα λενε μονοι τους, χωρις αντιλογο παντα, στο δικο τους γηπεδο(mega) με ερωτησεις απο ασχετους δημοσιογραφους προς ασχετους πολιτικους, δεν ειδα καν τι λενε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι χωρις συμβουλους διπλα τους δεν ξερουν τιποτε για 30μηνα 24μηνα, βαζω στοιχημα το πτυχιο μου οτι η αννουλα δεν ξερει παρα μονο οτι υπαρχουν πινακες, τι ειναι αυτοι και πως λειτουργουν ομως; γι αυτο και μπερδευονται και λενε αλλα αντι αλλων, και δεν μιλανε με αντιλογο παρα μονο με δικους τους εξισου ασχετους δημοσιογραφους(το πτυχιο μου δεν αξιζει πια και πολλα γι αυτο το βαζω στοιχημα )