0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει κανεις αν θα διοριστουν ατομα που βρισκονται μετα τον τελευταιο διοριστεο(481 στον πινακα ΑΣΕΠ)?Αν ναι,ποσα περιπου?
Κι εγώ είμαι στο 700 περίπου... Ελπίζω να χρειαστεί και γ΄φουρνιά κάνοντας τον επόμενο ΑΣΕΠ το 2013... Η ρέμβη της θάλασσας γεννά όμορφες σκέψεις....
Παράθεση από: sgrig στις Ιουλίου 07, 2010, 06:51:12 pmΚι εγώ είμαι στο 700 περίπου... Ελπίζω να χρειαστεί και γ΄φουρνιά κάνοντας τον επόμενο ΑΣΕΠ το 2013... Η ρέμβη της θάλασσας γεννά όμορφες σκέψεις....Μονο που εγω ειμαι στο 483...2 θεσεις απο τον τελευταιο...
Παράθεση από: sgrig στις Ιουλίου 07, 2010, 06:51:12 pmΚι εγώ είμαι στο 700 περίπου... Ελπίζω να χρειαστεί και γ΄φουρνιά κάνοντας τον επόμενο ΑΣΕΠ το 2013... Η ρέμβη της θάλασσας γεννά όμορφες σκέψεις....Μονο που εγω ειμαι στο 483...2 θεσεις απο τον τελευταιο...[/quνομ'ιζω θα σε πάρει... τι στο καλό 2 θέσεις είναι αυτές... άλλωστε η ελπίδα είναι τζάμπα! το πρόβλημα είναι αν θα έχουμε επιβιώσει μέχρι το διορισμό μας!!!! εγώ προσωπικά από το νοέμβριο έχω πάθει 100 εγκεφαλικά μ΄αυτά που ακούω αλλά δε το βάζω κάτω!! ΔΕ ΘΑ ΜΑς ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ...............