Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aγωνιστική διάθεση βλέπω...Τα μεγάλα κεφάλια της ΟΛΜΕ τι να σχεδιάζουν άραγε ;
Παράθεση από: Tora_Tora_Tora στις Ιουλίου 12, 2010, 02:15:29 pmAγωνιστική διάθεση βλέπω...Τα μεγάλα κεφάλια της ΟΛΜΕ τι να σχεδιάζουν άραγε ; Μεγάλα με ποιά έννοια; Σε μέγεθος;
Η απεργία διαρκείας στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν βλάπτει κανένα άλλο εκτός από τους ίδιους τους απεργούς. Η απεργία διαρκείας είναι αποτελεσματική στο τέλος της σχολικής χρονιάς αλλά .......κο κο κο κο κο κάνουν οι κοτούλες
Παράθεση από: dimstella στις Ιουλίου 13, 2010, 01:12:05 pmΗ απεργία διαρκείας στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν βλάπτει κανένα άλλο εκτός από τους ίδιους τους απεργούς. Η απεργία διαρκείας είναι αποτελεσματική στο τέλος της σχολικής χρονιάς αλλά .......κο κο κο κο κο κάνουν οι κοτούλεςκαι απο που συνάγεις ότι η απεργία διαρκείας στο τέλος της χρονιάς θα είναι αποτελεσματική ; είδαμε και την πολυήμερη αποχή απο την βαθμολόγηση τι αποτέλεσμα έφερε...μηδέν στο πηλίκο...το κράτος δυστυχώς έχει τις δικλείδες και να δυσφημεί και να ''σπάει'' τέτοιες κινητοποιήσεις...και μην ξεχνάς το τεράστιο οικονομικό κόστος μιας 20ημερης π.χ απεργίας όποτε και να γίνεται...με την οικονομική εξαθλίωση των συναδέλφων μετά τα τελευταία μέτρα , με μία μεγάλη πλειοψηφία πνιγμένη στα χρέη το θεωρείς εύκολο να πάρει ο αλλος την απόφαση για κάτι τέτοιο ;
σαν μαθητής της 3ης Λυκείου βίωσα την 1η φορά που οι καθηγητές έκαναν 5ημερες επαναλαμβανόμενες απεργίες στις πανελλήνιες, το 1988. Τότε κέρδισαν το επίδομα εξωδιδακτικής απασχόλησης, επίδομα από τα λίγα που αναπροσαρμόζονταν σύμφωνα με τον πληθωρισμό κάθε χρόνο, και χωρίς το οποίο οι τότε καθηγητές θα λιμοκτονούσαν στην κυριολεξία. Η απεργία ήταν τόσο επιτυχημένη που επαναλήφθηκε μετά από 3 χρόνια, αλλά χωρίς επιτυχία καθώς οι εκπαιδευτικοί απολάμβαναν αξιοπρεπείς αποδοχές.κάντε τώρα την σύγκριση με το σήμερα
Αν βλεπεις οτι τα οικονομικα σου ειναι πολυ δυσκολα κατσε στην ακρη μη ξεσηκωνεις και μετα την "κανεις"δυστυχως ειναι πολλοι που λειτουργουν ετσι..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 13, 2010, 02:56:48 pmΑν βλεπεις οτι τα οικονομικα σου ειναι πολυ δυσκολα κατσε στην ακρη μη ξεσηκωνεις και μετα την "κανεις"δυστυχως ειναι πολλοι που λειτουργουν ετσι.. και που βλέπεις ότι εγω ξεσηκώνω τον κόσμο ; μια ψηφοφορία έκανα για να δούμε απόψεις...που είδες ότι εγώ είμαι υπέρ του ξεσηκωμού ;