0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Άνναxxx στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:58:13 pmΑχ κουραστηκα να εξηγω.Συγνώμη αν σε κουράζω....... Δεν είναι στις προθέσεις μου................
Αχ κουραστηκα να εξηγω.
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:03:32 pmΠαράθεση από: Άνναxxx στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:58:13 pmΑχ κουραστηκα να εξηγω.Συγνώμη αν σε κουράζω....... Δεν είναι στις προθέσεις μου................ προφανώς και διορίστηκαν εκεί λόγω των αναγκών του σχολείου!απλά συζητάμε,με βάση τους τόσους πίνακες που υπάρχουν και τις τόσες θέσεις που έχει ο καθένας μας,ποιος θα πρέπει να προηγηθεί τελικά!
σου ανοίγει το εσοσ;;Μ'αρέσει πολύ αυτός ο καιρός όταν είμαι σπίτι..
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:07:24 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:03:32 pmΠαράθεση από: Άνναxxx στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:58:13 pmΑχ κουραστηκα να εξηγω.Συγνώμη αν σε κουράζω....... Δεν είναι στις προθέσεις μου................ προφανώς και διορίστηκαν εκεί λόγω των αναγκών του σχολείου!απλά συζητάμε,με βάση τους τόσους πίνακες που υπάρχουν και τις τόσες θέσεις που έχει ο καθένας μας,ποιος θα πρέπει να προηγηθεί τελικά!Μα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα....Αυτός που έχει τα προσόντα για τα κωφών και τυφλών θα προγηθεί στις κλήσεις και στις τοποθετήσεις σε αυτά τα σχολέια από αυτόν που δεν τα έχει....Και επειδή κάπως έπρεπε να παρουσιαστει ο πίνακας, βάλανε πρώτα αυτούς που αριθμητικά ήταν λιγότεροι....
καλημερα και απο εμενα. χαθηκα φετος, εεε;;; λοιπον, μολις ειδα στις ειδησεις του αντ1 οτι πεταξαν παπουτσι στον παπανδρεου!!!! σκατα στα μουτρα τους! μαλιστα ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα ηταν εκπαιδευτικος αυτος που εριξε το παπουτσι. μπραβο ρε φιλε, να ζησεις!!!!!!!
καλώς το το παιδί!μπας και το πέταξες εσύ και ήρθες να μας πεις να σε δούμε να γίνεις διάσημος; mitsy δε σκέφτηκα κάτι,είπα να δω τα νέα αλλά εμένα συνεχίζει να μη μου το ανοίγει