0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμενω να κοπασει η βροχη στα γιαννενα για να κατεβω στην πρωτευουσα.... αν και φοβαμαι οτι με αυτα που εγιναν χθες στην πρωτοβαθμια, παιζει να με στειλουν καναν εβρο..... εναν φιλο μου φυσικο (γενικη αγωγη) τον εστειλαν κυπρινο εβρου! τρελαθηκε ο ανθρωπος...
Παράθεση από: jpapaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:15:39 pm
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:17:16 pmΠαράθεση από: jpapaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:15:39 pm
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:20:12 pmπεριμενω να κοπασει η βροχη στα γιαννενα για να κατεβω στην πρωτευουσα.... αν και φοβαμαι οτι με αυτα που εγιναν χθες στην πρωτοβαθμια, παιζει να με στειλουν καναν εβρο..... εναν φιλο μου φυσικο (γενικη αγωγη) τον εστειλαν κυπρινο εβρου! τρελαθηκε ο ανθρωπος...στην πρωτεύουσα μια χαρά καλοκαιράκι έχει,μας έλεγε ένας συνάδελφος χτες!τι σχέση έχει ο καιρός εδώ;;κι αφού ξεκίνησαν οι βροχές,αυτό ήταν,δε ξέρουμε πότε θα σταματήσει τώρα!
Και επανεκκίνηση, και καθαρισμό. και με 3 διαφορετικούς browsers το ανοίγω αλλά τίποτα..Μάλλον πάπαλα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:23:05 pmΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:20:12 pmπεριμενω να κοπασει η βροχη στα γιαννενα για να κατεβω στην πρωτευουσα.... αν και φοβαμαι οτι με αυτα που εγιναν χθες στην πρωτοβαθμια, παιζει να με στειλουν καναν εβρο..... εναν φιλο μου φυσικο (γενικη αγωγη) τον εστειλαν κυπρινο εβρου! τρελαθηκε ο ανθρωπος...στην πρωτεύουσα μια χαρά καλοκαιράκι έχει,μας έλεγε ένας συνάδελφος χτες!τι σχέση έχει ο καιρός εδώ;;κι αφού ξεκίνησαν οι βροχές,αυτό ήταν,δε ξέρουμε πότε θα σταματήσει τώρα! αφου τα ξερεις. οι βροχες θα σταματησουν κατα το μαϊο, ως συνηθως.
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:26:27 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:23:05 pmΠαράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:20:12 pmπεριμενω να κοπασει η βροχη στα γιαννενα για να κατεβω στην πρωτευουσα.... αν και φοβαμαι οτι με αυτα που εγιναν χθες στην πρωτοβαθμια, παιζει να με στειλουν καναν εβρο..... εναν φιλο μου φυσικο (γενικη αγωγη) τον εστειλαν κυπρινο εβρου! τρελαθηκε ο ανθρωπος...στην πρωτεύουσα μια χαρά καλοκαιράκι έχει,μας έλεγε ένας συνάδελφος χτες!τι σχέση έχει ο καιρός εδώ;;κι αφού ξεκίνησαν οι βροχές,αυτό ήταν,δε ξέρουμε πότε θα σταματήσει τώρα! αφου τα ξερεις. οι βροχες θα σταματησουν κατα το μαϊο, ως συνηθως. εγώ δε ξέρω;;από νησί κι ακόμη επιβιώνω σε αυτή την πόλη!!!!
Αυτό το "πρόβλημα" στο μηχανογραφικό σύστημα άραγε το λύσανε ή θα περιμένουμε και όλη τη Δευτέρα..;;
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:38:27 pmΑυτό το "πρόβλημα" στο μηχανογραφικό σύστημα άραγε το λύσανε ή θα περιμένουμε και όλη τη Δευτέρα..;;μηπως να τους στειλουμε εμεις ενα τεχνικο!!και ας τον χρεωθουμε κι εμεις...δε χαλασε ο κοσμος !