0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:20:46 pmΠαράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??δεν έμεινες για 7, στο 145 σταμάτησαν
Παράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.
Παράθεση από: marsak72 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:34:19 pmΠαράθεση από: pde86 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:27:50 pmΣαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε .Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.μόνο κανονικό ωράριοΕυχαριστω.
Παράθεση από: pde86 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:27:50 pmΣαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε .Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.μόνο κανονικό ωράριο
Σαν καινούρια στο site εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όσους πέρασαν στην α φάση και καλή υπομονη σε εμάς που περιμένουμε τη β φάση -έστω και μόνο για να ελπίζουμε .Γνωρίζει μήπως κάποιος αν αυτοί οι αναπληρωτές ήταν μονο πλήρους ωραρίου ή και μειωμένου;[/uote]Κι εγω την ιδια απορια εχω.
ξέρει κανείς πόσες μέρες έχουμε περιθώριο για να καταθέσουμε στον οαεδ την πρόσληψη...για να διακοπεί το επίδομα;;;;;;;;;[/quote 60 Mερες.Κατι αλλο.Ξερει κανεις απο Γ' ΠΕΛΛΑΣ στην ειδικη αγωγη;SOS.