0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το συνδυάζω γιατί είδα ανθρώπους στο σχολείο μου πέρσι που με 1100 ευρώ (πρώτος μισθός....όχι 1400) είχαν πάρει και το παιδί μαζί τους....μηέρες εννοώ κυρίως,νοίκιαζαν μ'αυτά τα λεφτά και πλήρωναν και φροντιστήρια του παιδιού....και ήταν και σε νησί με αποτέλεσμα να μη φεύγουν παρά μόν στις διακοπές,και ξέρω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που λέμε για την τοποθέτηση δεν έχουν τέτοια θέματα.....Όσο για την περσινή
Παράθεση από: xriana1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:56:26 pmΠαράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:20:46 pmΠαράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??δεν έμεινες για 7, στο 145 σταμάτησανxriana7 πώς σταμάτησαν στο 145 αφού το 171 είναι το τελευταίο στη λίστα όπως φαίνεται και συγκεκριμένα είναι μια κοπέλα ονοματι ΣΠΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ. μήπως εννοείς καποιους ενδιάμεσα που δεν τους πήραν ίσως γιατί δεν είχαν βάλει το κουτάκι ή δεν βγήκε κενό εκεί που δήλωσαν (όπως κάποιο προείπε;)
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:20:46 pmΠαράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??δεν έμεινες για 7, στο 145 σταμάτησαν
Παράθεση από: gflower στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:54:29 pmΠαιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση. Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα πάρουν σε αυτό??
Παιδια για 7 θεσεις εμεινα εκτος...εχω σκασει! Η επομενη φαση σημερα που μιλησα με υπουργειο, θα αφορα το προγραμμα εξειδικευμενης υποστηριξης σε αμεα..... περιμενουνε την εγκριση.
Να ρωτήσω κάτι...ακούγεται ότι τα μόρια της ειδικής αγωγής δεν θα μεταφέρονται στη γενική..έχετε ακούσει τπτ τετοιο? Είναι δυνατόν να ισχύσει?
έμαθα απο γνωστή (όχι μεσα απο υπουργείο κτλ)...απλά μου φαίνεται λίγο απιστευτο κ ξαφνικό να γίνει κάτι τέτοιο.