*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 547722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3304 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:06:47 pm »
τελικα ποια προυπηρεσια θα μετρησει φετος; μονο του προγραμματος ΕΣΠΑ και μονο στους πινακες ειδικης; ή σε ολους τους πινακες; ή ολων της ειδικης σε ολους τους πινακες; οποιος καταλαβε ας λυσει το γρυφο...

Συναδελφε γινεται αλλου συζητηση για την προυπηρεσια θα βρεις απαντησεις εκει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3305 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:09:08 pm »
εσύ gmork είσαι με το πρόγραμμα;
τι σας είπαν εσάς;

Αποσυνδεδεμένος aaaa123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3306 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:09:56 pm »
πού αλλου εννοεις;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3308 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:20:00 pm »
τι σας είπαν εσάς;

Ναι με το προγραμμα. Ο διεθυντης δεν εχει ιδεα, μας αντιμετωπιζει σαν κανονικους αναπληρωτες και θεωρει οτι απο Δευτερα θα μπαινουμε στην ταξη για τα παιδιά (πολυ χαλαρο τον ειδα) , η διδε δεν εχει ενημερωθει για την επιμορφωση και δεν ξεχωριζει αυτην την παραλληλη απο την παραλληλη που εισαι , ο συμβουλος ειπε προχειρα ξεκινηστε και θα ακολουθησει η επιμορφωση και εγω λεω να παω κανα σινεμα...εχεις να προτεινετε κατι?
Spithas, δεν ειμαστε καλοπερασακηδες ουτε προσπαθουμε να αποφυγουμε τις υποχρεωσεις μας. Αλλωστε για να τις αποφυγεις πρεπει να τις ξερεις πρωτα, ετσι δεν ειναι και εμεις δεν τις ξερουμε. Δεν σου εχει τυχει να υποστεις κυρωσεις ενω εσυ νομιζες οτι πραττεις ορθα? Επειδη μου εχει συμβει ειμαι πολυ προσεχτικη και περιμενω επισημες οδηγιες γαι να ειμαι καλυμμενη...φυλαγε τα ρουχα σου

Υ.Γ. Ο συναδελφος του προγραμματος θα δοατιθεται σε 4 σχολεια για συμπληρωση ωραριου, οταν το ειπε στον διευθυντη εβαλε τα γελια... δεν γινεται , ποιος το σκεφτηκε αυτο,δεν μπορουμε να σου διαθεσουμε ελικοπτερο για να προλαβαινεις...τι να πει ο χριστιανος!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3309 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:22:47 pm »
τι σας είπαν εσάς;

Ναι με το προγραμμα. Ο διεθυντης δεν εχει ιδεα, μας αντιμετωπιζει σαν κανονικους αναπληρωτες και θεωρει οτι απο Δευτερα θα μπαινουμε στην ταξη για τα παιδιά (πολυ χαλαρο τον ειδα) , η διδε δεν εχει ενημερωθει για την επιμορφωση και δεν ξεχωριζει αυτην την παραλληλη απο την παραλληλη που εισαι , ο συμβουλος ειπε προχειρα ξεκινηστε και θα ακολουθησει η επιμορφωση και εγω λεω να παω κανα σινεμα...εχεις να προτεινετε κατι?
Spithas, δεν ειμαστε καλοπερασακηδες ουτε προσπαθουμε να αποφυγουμε τις υποχρεωσεις μας. Αλλωστε για να τις αποφυγεις πρεπει να τις ξερεις πρωτα, ετσι δεν ειναι και εμεις δεν τις ξερουμε. Δεν σου εχει τυχει να υποστεις κυρωσεις ενω εσυ νομιζες οτι πραττεις ορθα? Επειδη μου εχει συμβει ειμαι πολυ προσεχτικη και περιμενω επισημες οδηγιες γαι να ειμαι καλυμμενη...φυλαγε τα ρουχα σου

Υ.Γ. Ο συναδελφος του προγραμματος θα δοατιθεται σε 4 σχολεια για συμπληρωση ωραριου, οταν το ειπε στον διευθυντη εβαλε τα γελια... δεν γινεται , ποιος το σκεφτηκε αυτο,δεν μπορουμε να σου διαθεσουμε ελικοπτερο για να προλαβαινεις...τι να πει ο χριστιανος!

κατάλαβα!
ό,τι να'ναι δλδ!
τι να πω,δε ξέρω!
πήγαινε κινηματογράφο να περάσει η ώρα σου και από Δευτέρα πάλι!
εξάλλου,δεν είστε υποχρεωμένοι να ξέρετε!
ας αναλάβουν,ως οφείλουν,να σας ενημερώσουν!
μέχρι τότε κάντε κι εσείς χαλαρά! ;)

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3310 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:33:00 pm »
...αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μετά εμείς είμαστε οι "ξεφτιλισμένοι" που δεν κυνηγάμε τα ΠΕΚ...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3311 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:33:46 pm »
Συνάδελφοι απαιτείτε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας και απέναντι στα δικαιώματα σας αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι μερικοί είστε ευγενικά
να το πω ευγενικά καλοπερασάκιδες ,για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο, όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις σας

Είναι υποχρεωτικό να περάσετε ΠΕΚ αν δεν έχετε περάσει

και όχι δεν ειδοποιήστε επίσημα με ατομική πρόσκληση, από την στιγμή που βγήκε η επίσημη εγκύκλιος το ξέρετε (θα σας την αναρτήσουν στο σχολείο)
Η ξεφτίλα με την πάπια δείχνει και το τι είδους εκπαιδευτικός είστε, αυτό θέλετε ?

εγκύκλιος εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10707

Υ.Γ. Οι μόνοι αναπληρωτές που δεν ξέρω αν θα περάσουν σίγουρα από ΠΕΚ είναι αυτοί του προγράμματος του ΕΣΠΑ, αυτοί καλό είναι να ρωτήσουν

Το ότι έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι είμαι "ξεφτιλισμένος' εκπαιδευτικός...Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σου για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

εγώ έκρινα στάσεις, όχι ανθρώπους και σίγουρα όχι άμεσα εσένα, αφού μίλησα σε πληθυντικό. Μίλησα σε συναδέλφους που βλέποντας το "αστείο" σου μπορεί να το θεωρήσουν ως σώφρον στάση ή να απογοητευτούν από την σήψη που προτείνει το "αστείο" σου.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3312 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:38:33 pm »
...αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μετά εμείς είμαστε οι "ξεφτιλισμένοι" που δεν κυνηγάμε τα ΠΕΚ...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3313 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 06:55:47 pm »
Συνάδελφοι απαιτείτε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας και απέναντι στα δικαιώματα σας αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι μερικοί είστε ευγενικά
να το πω ευγενικά καλοπερασάκιδες ,για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο, όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις σας

Είναι υποχρεωτικό να περάσετε ΠΕΚ αν δεν έχετε περάσει

και όχι δεν ειδοποιήστε επίσημα με ατομική πρόσκληση, από την στιγμή που βγήκε η επίσημη εγκύκλιος το ξέρετε (θα σας την αναρτήσουν στο σχολείο)
Η ξεφτίλα με την πάπια δείχνει και το τι είδους εκπαιδευτικός είστε, αυτό θέλετε ?

εγκύκλιος εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10707

Υ.Γ. Οι μόνοι αναπληρωτές που δεν ξέρω αν θα περάσουν σίγουρα από ΠΕΚ είναι αυτοί του προγράμματος του ΕΣΠΑ, αυτοί καλό είναι να ρωτήσουν

Το ότι έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι είμαι "ξεφτιλισμένος' εκπαιδευτικός...Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σου για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

εγώ έκρινα στάσεις, όχι ανθρώπους και σίγουρα όχι άμεσα εσένα, αφού μίλησα σε πληθυντικό. Μίλησα σε συναδέλφους που βλέποντας το "αστείο" σου μπορεί να το θεωρήσουν ως σώφρον στάση ή να απογοητευτούν από την σήψη που προτείνει το "αστείο" σου.

Η σήψη αγαπητέ μου δεν προτείνεται απο το αστείο μου αλλά διακωμωδείται απο το αστείο μου...
Και όσο για την ουσία του πράγματος... οφείλουν να στείλουν επίσημη ανακοίνωση στο σχολείο που να καλεί σαφώς τους αναπληρωτές να παρακολουθήσουν το ΠΕΚ..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3314 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 07:15:18 pm »

αστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που  λένε
όσο για την σήψη δεν υπάρχει μόνο μια. Η μια είναι τον άλλον και η άλλη του "αστείου" σου.

Ο Δ/ντης σας έχει ενημερώσει στην Δ/νση ποιοι είστε για ΠΕΚ, λογικά πρέπει να σας έχει ρωτήσει αν δεν ξέρει αν τα προηγούμενα χρόνια έχεται κάνει ΠΕΚ, και απο την Δ/νση θα στείλουν στα σχολεία της περιοχής σας ποιοι πότε και που θα πάτε. Αν για τον χ, y λόγο δεν είσαι μέσα γιατί έγινε κάποιο λάθος, τότε οφείλεις να τους ενημερώσεις για την παράληψη τους ώστε να το διορθώσουν και να πας. Αν δεν το κάνεις τότε μάλλον δεν ήταν "αστείο" έτσι δεν είναι ?

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3315 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 07:32:01 pm »

αστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που  λένε
όσο για την σήψη δεν υπάρχει μόνο μια. Η μια είναι τον άλλον και η άλλη του "αστείου" σου.

Ο Δ/ντης σας έχει ενημερώσει στην Δ/νση ποιοι είστε για ΠΕΚ, λογικά πρέπει να σας έχει ρωτήσει αν δεν ξέρει αν τα προηγούμενα χρόνια έχεται κάνει ΠΕΚ, και απο την Δ/νση θα στείλουν στα σχολεία της περιοχής σας ποιοι πότε και που θα πάτε. Αν για τον χ, y λόγο δεν είσαι μέσα γιατί έγινε κάποιο λάθος, τότε οφείλεις να τους ενημερώσεις για την παράληψη τους ώστε να το διορθώσουν και να πας. Αν δεν το κάνεις τότε μάλλον δεν ήταν "αστείο" έτσι δεν είναι ?

Συνεχίζεις να είσαι ειρωνικός....και ανορθόγραφος..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3316 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 08:59:11 pm »

αστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που  λένε

Συνεχίζεις να είσαι ειρωνικός....και ανορθόγραφος..

το προτιμώ από την εναλλακτική που μου παρουσιάζεται
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2010, 12:34:37 am από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3317 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 09:48:17 pm »
Λοιπον, θα σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια. Ο αλλος συναδελφος με τον οποιο ειμαστε στο ιδιο σχολειο επικοινωνησε με το συμβουλο ειδικης αγωγης γαι διευκρινισεις πανω στο προγραμμα. Του ειπε πως ξεκιναμε κανονικα να στηριζουμε το παιδι και θα κληθουμε οταν θα γινει η επιμορφωση. Οταν του ειπε πως δεν ξερει τι να κανει χωρις να εχει επιμορφωθει ο συμβουλος του εδωσε καποιες προχειρες οδηγιες και του επεσημανε πως δεν μπορει να καθεται μεχρι την επιμορφωση,να μην κανει τιποτα και να μενει το παιδι αστηριχτο διοτι...η πληρωμη τρεχει. Επομενως kinegire υπαρχει καποια επισημη οδηγια  απο το υπουργειο οτι οι αναπληρωτες του προγραμματος δεν κανουν τιποτα μεχρι την επιμορφωση ωστε να το δωσω τοσο στο διευθυντη οσο και στο γραφειο διευθυνσης και κατ επεκταση και στο συμβουλο?Αν ναι, παραπεμψε με Ετσι θα ειμαι καλυμμενη και θα γνωριζω τι προβλεπεται

Αν και το έχω κάνει σε άλλο θέμα θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου.
Προσλήφθηκα και εγώ με το πρόγραμμα.
Παρουσιάστηκα στην διδε και δεν με ενημέρωσαν για τίποτα σχετικά με το πρόγραμμα.
Μου είπαν να πάω σε ένα γυμνάσιο και ότι κάποια στιγμή θα με διαθέσουν σε ακόμα ένα.
Πήγα στο γυμνάσιο λοιπόν και μου είπε ο διευθυντής ότι έχουν μόνο Τ.Ε.
Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποιο παιδί για παράλληλη στήριξη και μου είπε πως όχι.
Μίλησα με την άλλη συνάδελφο ειδικής που βρίσκεται εκεί ήδη από την α'  φάση η οποία κάνει στα Τ.Ε. και κανονίσαμε να κάνω την Δευτέρα και εγώ 4 ώρες μάθημα στο Τ.Ε.
Αλλά τελικά δεν θα κάνω.
Θα μιλήσω με τον Δ/ντή και θα του πω να επικοινωνήσει με το υπουργείο για να μάθει τι ακριβώς πρέπει να γίνει γιατί στο τέλος μου φαίνεται θα βρούμε και τον μπελά μας...
Αν έχω κάτι καινούριο αύριο θα σας ενημερώσω...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)