0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα ποια προυπηρεσια θα μετρησει φετος; μονο του προγραμματος ΕΣΠΑ και μονο στους πινακες ειδικης; ή σε ολους τους πινακες; ή ολων της ειδικης σε ολους τους πινακες; οποιος καταλαβε ας λυσει το γρυφο...
εσύ gmork είσαι με το πρόγραμμα;τι σας είπαν εσάς;
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 02, 2010, 06:09:08 pmεσύ gmork είσαι με το πρόγραμμα;τι σας είπαν εσάς;Ναι με το προγραμμα. Ο διεθυντης δεν εχει ιδεα, μας αντιμετωπιζει σαν κανονικους αναπληρωτες και θεωρει οτι απο Δευτερα θα μπαινουμε στην ταξη για τα παιδιά (πολυ χαλαρο τον ειδα) , η διδε δεν εχει ενημερωθει για την επιμορφωση και δεν ξεχωριζει αυτην την παραλληλη απο την παραλληλη που εισαι , ο συμβουλος ειπε προχειρα ξεκινηστε και θα ακολουθησει η επιμορφωση και εγω λεω να παω κανα σινεμα...εχεις να προτεινετε κατι? Spithas, δεν ειμαστε καλοπερασακηδες ουτε προσπαθουμε να αποφυγουμε τις υποχρεωσεις μας. Αλλωστε για να τις αποφυγεις πρεπει να τις ξερεις πρωτα, ετσι δεν ειναι και εμεις δεν τις ξερουμε. Δεν σου εχει τυχει να υποστεις κυρωσεις ενω εσυ νομιζες οτι πραττεις ορθα? Επειδη μου εχει συμβει ειμαι πολυ προσεχτικη και περιμενω επισημες οδηγιες γαι να ειμαι καλυμμενη...φυλαγε τα ρουχα σουΥ.Γ. Ο συναδελφος του προγραμματος θα δοατιθεται σε 4 σχολεια για συμπληρωση ωραριου, οταν το ειπε στον διευθυντη εβαλε τα γελια... δεν γινεται , ποιος το σκεφτηκε αυτο,δεν μπορουμε να σου διαθεσουμε ελικοπτερο για να προλαβαινεις...τι να πει ο χριστιανος!
Παράθεση από: kinegiros στις Οκτωβρίου 02, 2010, 04:21:49 pmΣυνάδελφοι απαιτείτε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας και απέναντι στα δικαιώματα σας αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι μερικοί είστε ευγενικάνα το πω ευγενικά καλοπερασάκιδες ,για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο, όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις σαςΕίναι υποχρεωτικό να περάσετε ΠΕΚ αν δεν έχετε περάσεικαι όχι δεν ειδοποιήστε επίσημα με ατομική πρόσκληση, από την στιγμή που βγήκε η επίσημη εγκύκλιος το ξέρετε (θα σας την αναρτήσουν στο σχολείο) Η ξεφτίλα με την πάπια δείχνει και το τι είδους εκπαιδευτικός είστε, αυτό θέλετε ?εγκύκλιος εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10707 Υ.Γ. Οι μόνοι αναπληρωτές που δεν ξέρω αν θα περάσουν σίγουρα από ΠΕΚ είναι αυτοί του προγράμματος του ΕΣΠΑ, αυτοί καλό είναι να ρωτήσουνΤο ότι έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι είμαι "ξεφτιλισμένος' εκπαιδευτικός...Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σου για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
Συνάδελφοι απαιτείτε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας και απέναντι στα δικαιώματα σας αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι μερικοί είστε ευγενικάνα το πω ευγενικά καλοπερασάκιδες ,για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο, όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις σαςΕίναι υποχρεωτικό να περάσετε ΠΕΚ αν δεν έχετε περάσεικαι όχι δεν ειδοποιήστε επίσημα με ατομική πρόσκληση, από την στιγμή που βγήκε η επίσημη εγκύκλιος το ξέρετε (θα σας την αναρτήσουν στο σχολείο) Η ξεφτίλα με την πάπια δείχνει και το τι είδους εκπαιδευτικός είστε, αυτό θέλετε ?εγκύκλιος εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10707 Υ.Γ. Οι μόνοι αναπληρωτές που δεν ξέρω αν θα περάσουν σίγουρα από ΠΕΚ είναι αυτοί του προγράμματος του ΕΣΠΑ, αυτοί καλό είναι να ρωτήσουν
...αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μετά εμείς είμαστε οι "ξεφτιλισμένοι" που δεν κυνηγάμε τα ΠΕΚ...
Παράθεση από: spithas στις Οκτωβρίου 02, 2010, 06:05:00 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Οκτωβρίου 02, 2010, 04:21:49 pmΣυνάδελφοι απαιτείτε από τους άλλους να είναι σωστοί απέναντι σας και απέναντι στα δικαιώματα σας αλλά διαπιστώνω με λύπη ότι μερικοί είστε ευγενικάνα το πω ευγενικά καλοπερασάκιδες ,για να μην πω κάτι άλλο βαρύτερο, όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις σαςΕίναι υποχρεωτικό να περάσετε ΠΕΚ αν δεν έχετε περάσεικαι όχι δεν ειδοποιήστε επίσημα με ατομική πρόσκληση, από την στιγμή που βγήκε η επίσημη εγκύκλιος το ξέρετε (θα σας την αναρτήσουν στο σχολείο) Η ξεφτίλα με την πάπια δείχνει και το τι είδους εκπαιδευτικός είστε, αυτό θέλετε ?εγκύκλιος εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10707 Υ.Γ. Οι μόνοι αναπληρωτές που δεν ξέρω αν θα περάσουν σίγουρα από ΠΕΚ είναι αυτοί του προγράμματος του ΕΣΠΑ, αυτοί καλό είναι να ρωτήσουνΤο ότι έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι είμαι "ξεφτιλισμένος' εκπαιδευτικός...Θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σου για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.εγώ έκρινα στάσεις, όχι ανθρώπους και σίγουρα όχι άμεσα εσένα, αφού μίλησα σε πληθυντικό. Μίλησα σε συναδέλφους που βλέποντας το "αστείο" σου μπορεί να το θεωρήσουν ως σώφρον στάση ή να απογοητευτούν από την σήψη που προτείνει το "αστείο" σου. Η σήψη αγαπητέ μου δεν προτείνεται απο το αστείο μου αλλά διακωμωδείται απο το αστείο μου...Και όσο για την ουσία του πράγματος... οφείλουν να στείλουν επίσημη ανακοίνωση στο σχολείο που να καλεί σαφώς τους αναπληρωτές να παρακολουθήσουν το ΠΕΚ..
αστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που λένεόσο για την σήψη δεν υπάρχει μόνο μια. Η μια είναι τον άλλον και η άλλη του "αστείου" σου.Ο Δ/ντης σας έχει ενημερώσει στην Δ/νση ποιοι είστε για ΠΕΚ, λογικά πρέπει να σας έχει ρωτήσει αν δεν ξέρει αν τα προηγούμενα χρόνια έχεται κάνει ΠΕΚ, και απο την Δ/νση θα στείλουν στα σχολεία της περιοχής σας ποιοι πότε και που θα πάτε. Αν για τον χ, y λόγο δεν είσαι μέσα γιατί έγινε κάποιο λάθος, τότε οφείλεις να τους ενημερώσεις για την παράληψη τους ώστε να το διορθώσουν και να πας. Αν δεν το κάνεις τότε μάλλον δεν ήταν "αστείο" έτσι δεν είναι ? Συνεχίζεις να είσαι ειρωνικός....και ανορθόγραφος..
Παράθεση από: kinegiros στις Οκτωβρίου 02, 2010, 07:15:18 pmαστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που λένεόσο για την σήψη δεν υπάρχει μόνο μια. Η μια είναι τον άλλον και η άλλη του "αστείου" σου.Ο Δ/ντης σας έχει ενημερώσει στην Δ/νση ποιοι είστε για ΠΕΚ, λογικά πρέπει να σας έχει ρωτήσει αν δεν ξέρει αν τα προηγούμενα χρόνια έχεται κάνει ΠΕΚ, και απο την Δ/νση θα στείλουν στα σχολεία της περιοχής σας ποιοι πότε και που θα πάτε. Αν για τον χ, y λόγο δεν είσαι μέσα γιατί έγινε κάποιο λάθος, τότε οφείλεις να τους ενημερώσεις για την παράληψη τους ώστε να το διορθώσουν και να πας. Αν δεν το κάνεις τότε μάλλον δεν ήταν "αστείο" έτσι δεν είναι ? Συνεχίζεις να είσαι ειρωνικός....και ανορθόγραφος..
αστο συνάδελφε δεν το σώζεις, καλύτερα να μασάς που λένεόσο για την σήψη δεν υπάρχει μόνο μια. Η μια είναι τον άλλον και η άλλη του "αστείου" σου.Ο Δ/ντης σας έχει ενημερώσει στην Δ/νση ποιοι είστε για ΠΕΚ, λογικά πρέπει να σας έχει ρωτήσει αν δεν ξέρει αν τα προηγούμενα χρόνια έχεται κάνει ΠΕΚ, και απο την Δ/νση θα στείλουν στα σχολεία της περιοχής σας ποιοι πότε και που θα πάτε. Αν για τον χ, y λόγο δεν είσαι μέσα γιατί έγινε κάποιο λάθος, τότε οφείλεις να τους ενημερώσεις για την παράληψη τους ώστε να το διορθώσουν και να πας. Αν δεν το κάνεις τότε μάλλον δεν ήταν "αστείο" έτσι δεν είναι ?
Λοιπον, θα σας μεταφερω τη δικη μου εμπειρια. Ο αλλος συναδελφος με τον οποιο ειμαστε στο ιδιο σχολειο επικοινωνησε με το συμβουλο ειδικης αγωγης γαι διευκρινισεις πανω στο προγραμμα. Του ειπε πως ξεκιναμε κανονικα να στηριζουμε το παιδι και θα κληθουμε οταν θα γινει η επιμορφωση. Οταν του ειπε πως δεν ξερει τι να κανει χωρις να εχει επιμορφωθει ο συμβουλος του εδωσε καποιες προχειρες οδηγιες και του επεσημανε πως δεν μπορει να καθεται μεχρι την επιμορφωση,να μην κανει τιποτα και να μενει το παιδι αστηριχτο διοτι...η πληρωμη τρεχει. Επομενως kinegire υπαρχει καποια επισημη οδηγια απο το υπουργειο οτι οι αναπληρωτες του προγραμματος δεν κανουν τιποτα μεχρι την επιμορφωση ωστε να το δωσω τοσο στο διευθυντη οσο και στο γραφειο διευθυνσης και κατ επεκταση και στο συμβουλο?Αν ναι, παραπεμψε με Ετσι θα ειμαι καλυμμενη και θα γνωριζω τι προβλεπεται