0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: amer στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:23:07 pmΠαιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?Τα κενά είναι ίδια με πέρσι...επίσης στην ειδική δεν γίνεται η σύμπτηξη τμημάτων εύκολα (που μειώνει θέσεις) και εφόσον τόσα χρόναι δεν φτάνουν ποτέ οι 2 φάσεις ΑΚΩ μόνο για να καλυφθούν τα κενά...η λογική λέει πως θα πάρουν....π.χ ο νομός Λασιθίου που ξέρω πήρε μόνο έναν ΑΚΩ ΠΕ02 στην Α φάση και υπάρχουν ακόμη 4 κενά....δηλαδή και έναν ακόμη ΑΚΩ να στείλουν στην
Παιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:37:57 pmΠαράθεση από: amer στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:23:07 pmΠαιδιά να ρωωτήσω κάτι αν ξέρετε...μετά τη β φάση αναπληρωτών ειδικής θα ακολουθήσουν προσλήψεις άμω και ωρομισθίων? ή τελειώνουμε εκεί..ξέρετε κάτι?Τα κενά είναι ίδια με πέρσι...επίσης στην ειδική δεν γίνεται η σύμπτηξη τμημάτων εύκολα (που μειώνει θέσεις) και εφόσον τόσα χρόναι δεν φτάνουν ποτέ οι 2 φάσεις ΑΚΩ μόνο για να καλυφθούν τα κενά...η λογική λέει πως θα πάρουν....π.χ ο νομός Λασιθίου που ξέρω πήρε μόνο έναν ΑΚΩ ΠΕ02 στην Α φάση και υπάρχουν ακόμη 4 κενά....δηλαδή και έναν ακόμη ΑΚΩ να στείλουν στην
Όχι δεν είναι αυτή η β'φάση...πιστώσεις για β φάση από τετάρτη και μετά μου είπαν