0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!
Έπρεπε να τους πείτε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε ,πως είναι δυνατόν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με ωρομισθίους των 4 ωρών ? Για παράδειγμα στα φιλολογικά, αρχαία πρωτότυπο 3 ώρες, αρχαία μετάφραση 2 ώρες. Κείμενα 3 ώρες , γλώσσα 2 ώρες. Πως θα μοιραστούν οι ώρες? Φαίνεται ανέφικτο
ρωτησα αν ξεκινησουν αμεσα για να λειτουργησουμε ομαδικα κ να οργανωθουμε εναντια σ αυτην ξεφτιλα.
Παράθεση από: k.m στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:44:54 pmΠαράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:37:35 pmΜόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!συμφέρει 4ωρο??μπορούμε να πάρουμε κ άλλο 4ωρο και από διαφορετικη δευτεροβάθμια???να σας ρωτήσω και κάτι? Ένας μόνινος εκπαιδευτικος που δεν είναι ΑΜΕΑ, ούτε εχει σεμινάριο ειδικής αγωγής και φυσικά δεν έχει ούτε μεταπτυχιακο, πως μπορεί να δουλέψει σε ΣΜΕΑ???ρωτώ γιατί ένας περσινός συνάδελφος έχει παρατηρήσει τέτοιου είδους διεργασίες...εγώ ήξερα πως για να δουλέψεις σε σμεα θα πρέπει να έχεις ορισμένα χρονια προυπηρεσία,,όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει!ευχαριστω!!! Τι εννοείς τέτοιου είδους διεργασίες;; Η κατάταξη είναι σαφής. μόνο με αυτά που είπες, μπαίνεις στον πίνακα. Μεταπτυχιακό, σεμινάριο..
Παράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:37:35 pmΜόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!συμφέρει 4ωρο??μπορούμε να πάρουμε κ άλλο 4ωρο και από διαφορετικη δευτεροβάθμια???να σας ρωτήσω και κάτι? Ένας μόνινος εκπαιδευτικος που δεν είναι ΑΜΕΑ, ούτε εχει σεμινάριο ειδικής αγωγής και φυσικά δεν έχει ούτε μεταπτυχιακο, πως μπορεί να δουλέψει σε ΣΜΕΑ???ρωτώ γιατί ένας περσινός συνάδελφος έχει παρατηρήσει τέτοιου είδους διεργασίες...εγώ ήξερα πως για να δουλέψεις σε σμεα θα πρέπει να έχεις ορισμένα χρονια προυπηρεσία,,όποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει!ευχαριστω!!!
Συνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..