0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 08:09:49 pmΣυνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..Έχεις δίκιο...... πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί!!!!!!
Συνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..
Παράθεση από: k.m στις Νοεμβρίου 17, 2010, 08:53:18 pmΠαράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 08:09:49 pmΣυνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..Έχεις δίκιο...... πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί!!!!!!Γνωρίζω τις απόψεις που έχεις εκφράσει εδώ μέσα και ξέρω πως συμφωνείς. Η ''επίθεση'' ήταν προς τη ΛΩΡΑ..
Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα
Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωραας τηλεφωνήσουμε όλοι και ας πιέσουμε με οποιδήποτε τρόπο!!!ο δρόμος είναι μακρύς!καλό μας κουράγιο!!!
Μόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!
Παράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 09:23:58 pmΠαράθεση από: k.m στις Νοεμβρίου 17, 2010, 08:53:18 pmΠαράθεση από: delan στις Νοεμβρίου 17, 2010, 08:09:49 pmΣυνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..Έχεις δίκιο...... πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί!!!!!!Γνωρίζω τις απόψεις που έχεις εκφράσει εδώ μέσα και ξέρω πως συμφωνείς. Η ''επίθεση'' ήταν προς τη ΛΩΡΑ..Μπαρδόν...με ξέρεις κι από χθες...;; Μήπως θες να μπεις στο τόπικ "ένσταση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ" να δεις αν εγώ είμαι μόνο λόγια...;;;!!
Πάντως δε νομίζω να οφείλεται σε φόβο προς τον ΑΣΕΠ που πολλοί από εμάς δεν δώσαμε.Υπήρχε η δυνατότητα της επιλογής διορισμού με προυπηρεσία.Όσο για την ειδική επίσης είναι επιλογή για κάποιον που θέλει να εργαστεί σε σχολείο.Προσωπικά το επέλεξα και γιατί έχω γονιό με αναπηρία.Καθένας έχει τη δική του ιστορία και επιλογές.Δεν έχουν σημασία τέτοιοι διαχωρισμοί γιατί μόνο μας διασπούν.Σίγουρα οι πίνακες της ειδικής έχουν κλειδώσει;άλλα λένε στο υπουργείο πάντως
συγνωμη κιολας,,αλλα αυτο δεν ειναι τοπικ για το τι στο καλο θα γινει απο δω κ περα στον κλαδο μας ???αφηστε τις κοκορομαχιες οι παλαιοτεροι,μπαινουμε εμεις οι νεοτεροι να ξεστραβωθουμε και γινομαστε χειροτερα..κ ειαστε ηδη χαλια ψυχολογικα,οικονομικα κτλ κτλ.