*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 549014 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος μελιτα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3892 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:22:15 pm »
πως να συμφωνησουμε ολοι?θα υπαρχουν κ οσοι εχουν την οικονομικη ευχερεια που θα πανε,αλιμονο σ εμας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3893 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:23:58 pm »
Συνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..
Έχεις δίκιο......  :-\ πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί!!!!!!

Γνωρίζω τις απόψεις που έχεις εκφράσει εδώ μέσα και ξέρω πως συμφωνείς. Η ''επίθεση'' ήταν προς τη ΛΩΡΑ..
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος Λεωνιδας

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3894 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:27:54 pm »
      Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
    Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3895 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:30:03 pm »
Συνάδερφοι,,,,τώρα ξυπνήσαμε να αντιδράσουμε;; Τόσον καιρό τί κάνουμε; Δείτε και σε άλλα θέματα την προσπάθειά μου -όπως και πολλών άλλων- να οργανωθούμε, προκειμένου να αντιδράσουμε, μιας και η ΟΛΜΕ -ξαναλέω- κοιμάται μονίμως!!! Κι εγώ να αρνηθώ να πάω 4ωρο, θα πάνε άλλοι.. Μη στενοχωριέστε! Και πρώτοι από όλους αυτοί που ισχυρίζονται εδώ μέσα πως δεν πρόκειται να δεχτούν, αν τους καλέσουν. Και πάλι στον πίνακα θα είναι πάνω από μένα και από τον καθένα μας, έστω και με ένα μήνα προυπηρεσίας (και 200 ευρώ το μήνα)...Αφού είμαστε πολλοί, το Υπουργείο ''ποντάρει'' στη μεγάλη προσφορά και γνωρίζει πολύ καλά πως πάντα κάποιος πηγαίνει.. Από την άλλη αν συμφωνήσουμε τίμια και ειλικρινά να μη δεχτεί κανείς την ξεφτίλα του 4ωρου, μέσα! Αλλά οργανωμένα και όχι κενολογίες και ''είχαμε να λέγαμε''..

Γνωρίζω τις απόψεις που έχεις εκφράσει εδώ μέσα και ξέρω πως συμφωνείς. Η ''επίθεση'' ήταν προς τη ΛΩΡΑ..
      Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
    Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα
      Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
ας τηλεφωνήσουμε όλοι και ας πιέσουμε με οποιδήποτε τρόπο!!!ο δρόμος είναι μακρύς!καλό μας κουράγιο!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3896 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:40:22 pm »

Μπαρδόν...με ξέρεις κι από χθες...;; Μήπως θες να μπεις στο τόπικ "ένσταση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ" να δεις αν εγώ είμαι μόνο λόγια...;;;!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3897 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:47:32 pm »
Μόλις τηλ στο Υπουργείο..Σκέφτονται για 4ωρα είπε και σε μένα εντός των ημερών..Τι να πω; Έστω κι αυτό. Αφού η ΟΛΜΕ κοιμάται!
Και είδα αυτό το μήνυμα και μίλησα για αντίδραση....εμένα απ'αυτό το μήνυμά σου δεν μου φάνηκε να λες όχι στο 4ωρο της ωρομισθίας...αντιθέτως μου φάνηκε να το δέχεσαι στωικά...αν σε προηγούμενες σελίδες έλεγες πως πρέπει να αντιδράσουμε και να μην το δεχτούμε...δεν το ξέρω...δεν παρακολουθώ πολύ τελευταία...
Αν υποστήριζες αυτό και θεωρείς πως εγώ σου προσήψα κάτι που δεν υποστηρίζεις...τότε ίσως έκανα κι εγώ λάθος....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3898 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:53:31 pm »
Και κάτι τελευταίο...με τον ισχύοντα νόμο κανένας δεν περνάει τον άλλο στον πίνακα όσους μήνες παραπάνω και να έχει γιατί κλείδωσαν οι πίνακες και δεν θα αλλάξει η κατάταξή μας του χρόνου...θα αλλάξει μόνο επειδή θα φύγουν αυτοί που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ειδικής και που θα διοριστούν φέτος με προυπηρεσία....Οι υπόλοιποι θα έχουν από πάνω τους και από πίσω τους τους ίδιους που έχουν και φέτος εφόσον η προυπηρεσία δεν θα φαίνεται!!
Η προυπηρεσία θα μετράει μόνο ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...για όσους δεν φοβούνται την εξέταση φυσικά!!
Αντε γιατί έχω δει πάααααρα πολλούς που στράφηκαν στην ειδική όλα αυτά τα χρόνια από φόβο του ΑΣΕΠ...για να λέμε και τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη και να μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας!!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος tou.fas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3899 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:40:27 pm »
Πως να κάνει προσλήψεις στην

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3900 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:47:18 pm »

Μπαρδόν...με ξέρεις κι από χθες...;; Μήπως θες να μπεις στο τόπικ "ένσταση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ" να δεις αν εγώ είμαι μόνο λόγια...;;;!!

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3901 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:58:16 pm »
Πάντως δε νομίζω να οφείλεται σε φόβο προς τον ΑΣΕΠ που πολλοί από εμάς δεν δώσαμε.Υπήρχε η δυνατότητα της επιλογής διορισμού με προυπηρεσία.Όσο για την ειδική επίσης είναι επιλογή για κάποιον που θέλει να εργαστεί σε σχολείο.Προσωπικά το επέλεξα και γιατί έχω γονιό με αναπηρία.Καθένας έχει τη δική του ιστορία και επιλογές.Δεν έχουν σημασία τέτοιοι διαχωρισμοί γιατί μόνο μας διασπούν.
Σίγουρα οι πίνακες της ειδικής έχουν κλειδώσει;άλλα λένε στο υπουργείο πάντως

Αποσυνδεδεμένος μελιτα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3902 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:03:50 pm »
συγνωμη κιολας,,αλλα αυτο δεν ειναι τοπικ για το τι στο καλο θα γινει απο δω κ περα στον κλαδο μας ???αφηστε τις κοκορομαχιες οι παλαιοτεροι,μπαινουμε εμεις οι νεοτεροι να ξεστραβωθουμε και γινομαστε χειροτερα..κ ειαστε ηδη χαλια ψυχολογικα,οικονομικα κτλ κτλ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3903 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:20:02 pm »
Πάντως δε νομίζω να οφείλεται σε φόβο προς τον ΑΣΕΠ που πολλοί από εμάς δεν δώσαμε.Υπήρχε η δυνατότητα της επιλογής διορισμού με προυπηρεσία.Όσο για την ειδική επίσης είναι επιλογή για κάποιον που θέλει να εργαστεί σε σχολείο.Προσωπικά το επέλεξα και γιατί έχω γονιό με αναπηρία.Καθένας έχει τη δική του ιστορία και επιλογές.Δεν έχουν σημασία τέτοιοι διαχωρισμοί γιατί μόνο μας διασπούν.
Σίγουρα οι πίνακες της ειδικής έχουν κλειδώσει;άλλα λένε στο υπουργείο πάντως
Σαφώς δεν στράφηκαν όλοι στην ειδική μόνο από φόβο προς τον ΑΣΕΠ...αλλά φίλε μου οι περισσότεροι δυστυχώς γι αυτό στράφηκαν...η μεγαλύτερη μερίδα...πίστεψέ με έχουν δει πολλά τα μάτια μου!!
Και σε κορεσμένους κλάδους όπως οι φιλόλογοι π.χ δεν υπήρχε δυνατότητα επιλογής διορισμού με προυπηρεσία γιατί για να πάρεις και την ελάχιστη προυπηρεσία έπρεπε να περάσεις από ΑΣΕΠ...άρα δεν ήταν επιλογή ανοιχτή για όλους,αλλά ανοιχτή μόνο για όσους έστρωναν τον αποτέτοιο τους και διάβαζαν ή γι αυτούς που έβρισκαν πλάγιους τρόπους απόκτησης προυπηρεσίας! Και αν επιλογή για απόκτηση προυπηρεσίας άνευ ΑΣΕΠ ώστε να διοριστείς ήταν ανοιχτή σε όλους θα την δεχόμουν και θα την σεβόμουν...αλλά δυστυχώς αυτή η επιλογή όπως είπα σε ορισμένους κλάδους ήταν ανοιχτή σε λίγους εκλεκτούς...γι αυτό συγγνώμη...αλλά δεν την σέβομαι!!
Όσο για τους λόγους που κάποιοι δεν επέλεξαν να ταλαιπωρηθούν με τον ΑΣΕΠ γιατί μπορεί να είχαν άλλα προβλήματα....με τα χρόνια τείνω να το ακούω λίγο βερεσέ,γιατί είδα ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα να μαζεύουν τις δυνάμεις τους και τα κομμάτια τους και να δίνουν εξετάσεις...
Και κάτι ακόμη...αυτή η μεγάλη αλήθεια που είπα...δεν βολεύει αρκετούς και η ατάκα όλων αυτών που δεν τους βολεύει να ακούγεται αυτή η αλήθεια είναι ακριβώς αυτό που είπες...πως "κάτι τέτοια μας διασπούν" (δεν το λέω προσωπικά για σένα)
Λοιπόν...ξέρετε τι έχω καταλάβει...πριν απ'αυτήν την αλήθεια έχουν φροντίσει να μας διασπάσουν οι ηλίθιοι του Υπουργείου,αλλά και η δική μας φυγόπονη στάση...ας μην τα αρνούμαστε αυτά...ας έρθουμε αντιμέτωποι και με τις ευθύνες μας και ας μην λέμε πως οι αλήθειες μας διασπούν!!
Ίσως τελικά το καινούριο σύστημα να είναι ό,τι πιο δίκαιο έχει εφαρμοστεί απ'την άποψη του ενός και μοναδικού τρόπου διορισμού για όλους!!
Οι πίνακες κλείδωσαν ΟΛΟΙ. Μια βλακεία είπε μια μέρα ο Αλεβίζος,αλλά την πήρε πίσω!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3904 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:24:21 pm »
συγνωμη κιολας,,αλλα αυτο δεν ειναι τοπικ για το τι στο καλο θα γινει απο δω κ περα στον κλαδο μας ???αφηστε τις κοκορομαχιες οι παλαιοτεροι,μπαινουμε εμεις οι νεοτεροι να ξεστραβωθουμε και γινομαστε χειροτερα..κ ειαστε ηδη χαλια ψυχολογικα,οικονομικα κτλ κτλ.
Και πού είσαι ακόμη....ξέρεις πόσοι άνθρωποι στα 40 τους είναι στην ίδια θέση...και δεν έχω φτάσει κι εγώ ακόμη εκεί...αλλά αυτό μας περιμένει όλους απ'ό,τι βλέπω...
Γι αυτό δεν πρόκειται περί κοκορομαχίας...αλλά για αλήθειες όπως προείπα! Για να βοηθήσουμε τον "κλάδο μας" δεν αρκεί να περιμένουμε πότε θα μας καλέσουν,αλλά να βλέπουμε μπροστά και πιο ευρεία και πέρα από τον εαυτό μας...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3905 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:36:55 pm »
Λοιπόν εγω προτείνω να χαλαρώσουμε..Προσπαθώ να βάλω το μωρό μου για ύπνο και για αυτό το λόγο, αλλά και για άλλους πολλούς δε θέλω να αντιτείνω τίποτα σε κανένα από τα επιχειρήματά σου. Ένα μόνο θα πω: Και επιτυχούσα ΑΣΕΠ είμαι και μεταπτυχιακό έχω κάνει και εμπειρία έχω, αλλά δυστυχώς όχι προυπηρεσία με πλάγιους τρόπους (όπως πρόσθετη και άλλα κόλπα...).. Στη δε ειδική βρέθηκα, όπως είπες, για το αυτονόητο, αλλά μέρα με τη μέρα αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πρόβλημά τους...
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182677
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144