0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πληροφορια απο φιλο που ειχε κανει ενσταση λαθη στα μορια του και επικοινωνησε σημερα με το τμημα Ε.Α ,του ειπαν οτι οι τελικοι πινακες οριστικα Δευτερα και Πεμπτη ή Παρασκευη α' φαση αναπληρωτων!προσωπικα το πρωτο το πιστευω στο δευτερο εχω καποιες επιφυλαξεις...
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 02:06:27 pmπληροφορια απο φιλο που ειχε κανει ενσταση λαθη στα μορια του και επικοινωνησε σημερα με το τμημα Ε.Α ,του ειπαν οτι οι τελικοι πινακες οριστικα Δευτερα και Πεμπτη ή Παρασκευη α' φαση αναπληρωτων!προσωπικα το πρωτο το πιστευω στο δευτερο εχω καποιες επιφυλαξεις...αυτό μου είπαν κι εμένα χτες που τηλ. το έγραψα κι εδώπιστεύω πως έτσι θα γίνει..άντε και πλησιάζουμε!!!!
Παράθεση από: xriana1 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:50:48 pmΠαράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 10:34:57 amΠαράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!Σου θυμίζω, ειμαι βέβαιος ότι το ξέρεις, ότι τα ΕΕΕΕΚ ξεκινούν 1 Σεπτέμβρη. Και μάλιστα η ανάγκη στελέχωσης εκεί ειναι μεγάλη και δεν επιδέχεται καθυστερήσεις. Επομένως χαμένα χρήματα δεν υπάρχουν.Μήπως στα ΕΕΕΕΚ φέτος τοποθετηθούν δάσκαλοι που έχουν και πρόβλημα επαγγελαμτικής αποκατάστασης ; Οι προσλήψεις της Πρωτοβάθμιας προηγούνται έναντι των δικών μας συνήθως.Γενικά σε όλα νομίζω πως τρώμε τη σκόνη τους και πολύ καλά κάνουμε γιατί με τη δική μας οργάνωση αυτά μας αξίζουν
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 10:34:57 amΠαράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!Σου θυμίζω, ειμαι βέβαιος ότι το ξέρεις, ότι τα ΕΕΕΕΚ ξεκινούν 1 Σεπτέμβρη. Και μάλιστα η ανάγκη στελέχωσης εκεί ειναι μεγάλη και δεν επιδέχεται καθυστερήσεις. Επομένως χαμένα χρήματα δεν υπάρχουν.
Παράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!
μακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....
Δεν έχω πληροφορίες και δεν ασχολούμαι ξανά πριν την Πέμπτη που θα επιστρέψω Σήματα καπνού θα χρειαστώ μόνο Τρίτη -Τετάρτη αν και δε νομίζω πως θα χάσω κάτι, είναι καλοί άνθρωποι και θα με περιμένουν να γυρίσω για να κάνουν προσλήψεις.μη σου πω θα γυρίσω και αυτοί ακόμα θα περιμένουν.. Καλή συνέχεια στην αναμονή μας και καλό Σ/Κ
Καλημέρα συνάδελφοι!εμμένουν στο υπουργείο για τις προσλήψεις τέλος της εβδομάδας!είπε επίσης ότι μπορεί να βγουν μαζί οι πίνακες και οι προσλήψεις!!και τα δύο μαζί,μου είπε!το ρήμα προσπαθούμε βέβαια δε λείπει από τις προτάσεις τους!πιστεύω όμως πως αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία του μαρτυρίου.αν μιλήσετε κι εσείς κι έχετε κάποια πληροφορία....