0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:00:22 amΚαλημέρα συνάδελφοι!εμμένουν στο υπουργείο για τις προσλήψεις τέλος της εβδομάδας!είπε επίσης ότι μπορεί να βγουν μαζί οι πίνακες και οι προσλήψεις!!και τα δύο μαζί,μου είπε!το ρήμα προσπαθούμε βέβαια δε λείπει από τις προτάσεις τους!πιστεύω όμως πως αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία του μαρτυρίου.αν μιλήσετε κι εσείς κι έχετε κάποια πληροφορία....Τι σημαίνει ότι θα βγουν μαζί πίνακες και προσλήψεις;;;;;;;
Καλημέρα συνάδελφοι!εμμένουν στο υπουργείο για τις προσλήψεις τέλος της εβδομάδας!είπε επίσης ότι μπορεί να βγουν μαζί οι πίνακες και οι προσλήψεις!!και τα δύο μαζί,μου είπε!το ρήμα προσπαθούμε βέβαια δε λείπει από τις προτάσεις τους!πιστεύω όμως πως αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία του μαρτυρίου.αν μιλήσετε κι εσείς κι έχετε κάποια πληροφορία....
καλημερα,επειδη μιλησα κι εγω πηρα τις παρακατω απαντησεις1.οι πινακες οριστικα αυριο2.σημερα θα δοθουν οι τελικες πιστωσεις3.μεχρι αυριο το μεσημερι θα εχουν τα κενα και προσληψεις στο τελος της εβδομαδας4.δεν ξερουν αν θα χρειαστουν αναπληρωτες και σε Κ.Δ.Α.Υ περυσι δεν πηραν κανενα!οτι θελετε κρατατε!
πηρα τηλέφωνο στις 2 παρά και μίλησα με μια ευγενική κυρία, η οποία μου είπε τα εξής: αύριο οι οριστικοί πίνακες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καλέσουν τους αναπληρωτές. δεν ήξερε αριθμό αναπληρωτών και δήλωσε πως τα κενά θα τα ξέρουν από αύριο για να μπορέσουν να καλέσουν.αντε κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ......ελπίζω να γίνουν όπως τα λένε.....
Παράθεση από: panagopou στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:23:57 pmπηρα τηλέφωνο στις 2 παρά και μίλησα με μια ευγενική κυρία, η οποία μου είπε τα εξής: αύριο οι οριστικοί πίνακες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καλέσουν τους αναπληρωτές. δεν ήξερε αριθμό αναπληρωτών και δήλωσε πως τα κενά θα τα ξέρουν από αύριο για να μπορέσουν να καλέσουν.αντε κάτι αρχίζει να αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ......ελπίζω να γίνουν όπως τα λένε.....Αφού σήμερα θα δοθούν οι πιστώσεις ........που ξέρουν όλοι ότι θα είναι 1000!!!!!!!!Δβθμία!!!!!!!!!!!???
http://www.esos.gr/deiterobathmia/gimnasio-likeio/aiksithike-stis-7.500-o-arithmos-ton-anapliroton-pou-tha-anakoinothei-airio-i-tin-tetarti-se-proti-fasi.htmlΑυξήθηκε στις 7.500 ο αριθμός των αναπληρωτών που θα ανακοινωθεί αύριο ή την Τετάρτη σε πρώτη φάση γιατί σε κάθε ανακοίνωση,αναφορά στην ειδική αγωγή καμία;;να υποθέσω ότι θα μας ανακοινώσουν όλους μαζί;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:29:41 pmhttp://www.esos.gr/deiterobathmia/gimnasio-likeio/aiksithike-stis-7.500-o-arithmos-ton-anapliroton-pou-tha-anakoinothei-airio-i-tin-tetarti-se-proti-fasi.htmlΑυξήθηκε στις 7.500 ο αριθμός των αναπληρωτών που θα ανακοινωθεί αύριο ή την Τετάρτη σε πρώτη φάση γιατί σε κάθε ανακοίνωση,αναφορά στην ειδική αγωγή καμία;;να υποθέσω ότι θα μας ανακοινώσουν όλους μαζί;; "Καλησπέρα, λίγο πριν το καληνύχτα. Έγραψα ότι ήξερα, τίποτα παραπάνω. Για γυμναστές και αγγλικών δε γνωρίζω, γιατί τώρα μετακομίζουν από τη β/θμια στην α/θμια. Για την Ειδική Αγωγή θα καθυστερήσουν και μάλλον πάνε την άλλη βδομάδα. Υπηρετώ ...σε σχολείο ειδικής αγωγής και αύριο το πρωί μου ζήτησαν να δώσω κενά. Άρα, τώρα τα μαζεύουν.Για τη β/θμια δεν ξέρω..........αυτα απο τον καψαλακη... σα να δικαιωνομαι(δυστυχως) μου φαινεται mitsy...