0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
οι εχοντεσ αναπηρια η' γονεις ατομων με αναπηρια προτιμουνται για την ΕΑ
Σε τηλ μου επικοινωνια σημερα με το Υπουργειο μου ειπαν αυτες τις μερες οι οριστικοί πίνακες και παρασκευη ή δευτερα (!!!!!!!) η α φαση αναπληρωτωνεπίσης την ρωτησα αν μας καλεσει η γενική και μου είπε...."Συνεχιζεται να υπάρχεται και στον πίνακα της ειδικής και α σας καλέσουμε παραιτήστε απο τη γενική και ερχεστε σε μας...μπορεί να γίνει και τούμπλαιν ....."αυτα
Παράθεση από: pd στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:02:04 pmοι εχοντεσ αναπηρια η' γονεις ατομων με αναπηρια προτιμουνται για την ΕΑ Αυτο τον διαχωρισμο που γινεται απο τους υπευθυνους δεν τον βρισκω και πολυ σωστο...
Σε τηλ μου επικοινωνια σημερα με το Υπουργειο μου ειπαν αυτες τις μερες οι οριστικοί πίνακες και παρασκευη ή δευτερα (!!!!!!!) η α φαση αναπληρωτωνεπίσης την ρωτησα αν μας καλεσει η γενική και μου είπε...."Συνεχιζετε να υπάρχετε και στον πίνακα της ειδικής και αν σας καλέσουμε παραιτήστε απο τη γενική και ερχεστε σε μας...μπορεί να γίνει και τούμπαλν βεβαια .... να σας καλεσουμε εμεις και μετα να σας καλέσουν απο τη γενική..παλι μπορείτε να φυγετε απο μας..και να αποδεχθειτε στη γενική....."αυτα
θεωρω οτι εκει στο υπουργειο τα εχουν λιγο χαμενα .. τι να σου πουνε και οι υπαλληλοι αμα οι διευθυντες δεν συννενοουνται για τα θεματα ποιοι θα πανε στην ΕΑ ? ποιο θα πανε στην γενικη?
Παράθεση από: jimmouras στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:34:31 pmΠαράθεση από: pd στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:02:04 pmοι εχοντεσ αναπηρια η' γονεις ατομων με αναπηρια προτιμουνται για την ΕΑ Αυτο τον διαχωρισμο που γινεται απο τους υπευθυνους δεν τον βρισκω και πολυ σωστο...δεν πρέπει να εργαστούν και αυτοί οι γονείς ή τα άτομα με κάποια αδυναμία;