0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψηφιστηκε περσι το καλοκαιρι για τα ατομα με 67% αναπηρια.πριν ηταν 24μηνο κανονικα οπως οι υπολιοιποι εγω θελω 3,5 μηνες ακομη.ειδα κ το νομο μου το ειπαν κ στο υπουργειο.12μηνο κ ασεπ.ηδη τον ιουλιο εκαναν αιτηση διορισμου κ καποιους τους πηραν. οι αλλοι περιμενουν.παιρνουν λιγους ομως .απ οτι κοιταξα τους διοριστεους φετος; ειναι περιπου 100 πολυτεκνοι, 55 με αναπηρια 67% κ καμια 25 με παιδια που εχουν αναπηρια 67%.οι πινακες ΔΕΝ εκλεισαν για τις ειδικες κατηγοριες.για την ειδικη αγωγη δεν ξερω.θα γινει ΑΣΕΠ τον δεκεμβρη λενε.ΕΓΩ ΟΜΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.ειναι ΜΟΝΟ για αυτους που εχουν σπουδασει ειδικη αγωγη.
ψηφιστηκε περσι το καλοκαιρι για τα ατομα με 67% αναπηρια.πριν ηταν 24μηνο κανονικα οπως οι υπολιοιποι εγω θελω 3,5 μηνες ακομη.ειδα κ το νομο μου το ειπαν κ στο υπουργειο.12μηνο κ ασεπ.ηδη τον ιουλιο εκαναν αιτηση διορισμου κ καποιους τους πηραν. οι αλλοι περιμενουν.παιρνουν λιγους ομως .απ οτι κοιταξα τους διοριστεους φετος; ειναι περιπου 100 πολυτεκνοι, 55 με αναπηρια 67% κ καμια 25 με παιδια που εχουν αναπηρια 67%.οι πινακες ΔΕΝ εκλεισαν για τις ειδικες κατηγοριες.για την ειδικη αγωγη δεν ξερω.θα γινει ΑΣΕΠ τον δεκεμβρη λενε.ΕΓΩ ΟΜΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.ειναι ΜΟΝΟ για αυτους που εχουν σπουδασει ειδικη αγωγη.[Nick 1981 που διάβασες οτι διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με 67% αναπηρία και 12μηνη πραγματική προϋπηρεσία αν και εφόσον έχουν επιτύχει σε διαγωνισμό του ασεπ?Η τροπολογία το έλεγε καθαρά: ανεξαρτήτως επιτυχίας τους στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ.Μήπως εννοείς να είναι στον πίνακα αναπληρωτων?]
Παράθεση από: nick1981 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 05:55:49 pmψηφιστηκε περσι το καλοκαιρι για τα ατομα με 67% αναπηρια.πριν ηταν 24μηνο κανονικα οπως οι υπολιοιποι εγω θελω 3,5 μηνες ακομη.ειδα κ το νομο μου το ειπαν κ στο υπουργειο.12μηνο κ ασεπ.ηδη τον ιουλιο εκαναν αιτηση διορισμου κ καποιους τους πηραν. οι αλλοι περιμενουν.παιρνουν λιγους ομως .απ οτι κοιταξα τους διοριστεους φετος; ειναι περιπου 100 πολυτεκνοι, 55 με αναπηρια 67% κ καμια 25 με παιδια που εχουν αναπηρια 67%.οι πινακες ΔΕΝ εκλεισαν για τις ειδικες κατηγοριες.για την ειδικη αγωγη δεν ξερω.θα γινει ΑΣΕΠ τον δεκεμβρη λενε.ΕΓΩ ΟΜΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ.ειναι ΜΟΝΟ για αυτους που εχουν σπουδασει ειδικη αγωγη.έτσι είναι,ναιμε το καλό,συνάδελφε,να' σαι καλά!
καλησπερα-θα ηθελα να σας ρωτησω εμεις οι νεοι στους πινακες που δεν εχουμε καμια πιθανοτητα στις φασεις αναπληρωτων αλλα και για ωρομισθια απο οτι εχω καταλαβει,να περιμενουμε και το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης?γιατι δεν λενε τπτ γι αυτο?συγνωμη τωρα εχετε κ τα βασανα σας με την α φαση αλλα δεν ξερω τι μου γινεται,οπως καθε χρονο δηλαδη.
Παράθεση από: μελιτα στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:39:33 pmκαλησπερα-θα ηθελα να σας ρωτησω εμεις οι νεοι στους πινακες που δεν εχουμε καμια πιθανοτητα στις φασεις αναπληρωτων αλλα και για ωρομισθια απο οτι εχω καταλαβει,να περιμενουμε και το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης?γιατι δεν λενε τπτ γι αυτο?συγνωμη τωρα εχετε κ τα βασανα σας με την α φαση αλλα δεν ξερω τι μου γινεται,οπως καθε χρονο δηλαδη.αυτό το πρόγραμμα δεν ξέρουμε καν περι τίνος πρόκειται και αν θα εφαρμοστεί....είναι νέο φρούτο και με τοση οικονομία που πέφτει χλωμό το βλέπω.............
ευχαριστω για το ενδιαφερον !αληθεια εσεις πως γλιτωσατε την καταθλιψη γιατι εχω τα την παθω..
οντως.καλα αποτελεσματα κ γρηγορα!