0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ειναι δευτερα ή θα μας παρει ολη την αλλη βδομαδα παλι???
μακάρι να έχεις δίκοιο εσύ mitsy!!!
Πάντως στα δικαιολογητικά θέλουν και αντίγραφο ποινικού μητρώου...http://www.esos.gr/protobathmia/egkiklioi-ip.-apofaseis/ta-dikaiologitika-proslipsis-topothetisis-prosorinon-anapliroton-ekpaideitikon.htmlείναι τόσο καλογραμμένα.. η γνωμάτευση από ψυχίατρο/παθολόγο μπορεί να είναι και από ιδιώτη;;;νομίζω πως ναι ε;;;και μία άσχετη ερώτηση η προυπηρεσία στην ειδική μετράει μετά και στη γενική;;;ευχαριστώ...ελπίζω στη β΄φάση κάπου να με στείλουν..
Εγώ μιλησα κανενα 30λέπτο πριν μου είπαν λέγαμε για Παρασκευη αλλά ακόμα δεν εχουμε τους οριστικούς πίνακες,παρουσιάσου εσυ στην γενική και απο τους δικούς μας πινάκες δεν βγαίνεις,παραιτεισαι και πας στην ειδική,ρώτα ομώς και στην γενική για το αν υπάρχουν κυρώσεις.Κάνουμε οτι μπορούμε για να βγουν γρήγορα,αλλα έχουμε μείνει 3 και ο κούκος εδω μέσα,αυτά.
οι πινακες βγηκαν....τι τους ενοχλουν?~??οι πιστωσεις ηρθαν..ουσιαστικα ανακοινωση χρειαζεται να γινει μόνο...τι κενα εχουμε?!?! τοσα φιλολογων..τοσα μαθηματικων...ωραια ποσες πιστωσεις εχουμε? π.χ. 5? καλεστε τους πρωτους 5(τα λεω μιας και μειναν 3 και ο κουκος...και δεν τα ξερουν καλα...χαχα)ΑΝΤΕ