0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eam να σε ρωτησω κατι.... Επειδη ελπιζω συντομα να ερθω κι εγω στη δικη σου θεση... αν πας στην ειδικη θα εχεις κυρωσεις???
να γίνω λίγο διαολάκι και να ρωτήσω, αν κανείς γνωρίζει να μου πει, αν αυτοί οι πίνακες είναι οριστικοί και θα καλέσουν σύμφωνα με αυτούς;;;;
ΠΑΙΔΙΑ ειναι απιστευτο!!! δεν μπορω να πιασω με τιποτα γραμμη...απο το πρωι προσπαθω.πρωτη φορα ετσι!!!Εμαθε κανεις ποτε θα αρχισουν να καλουν???χτες μου ειπαν ως παρασκευη..απο ολους τους πινακες.οποιος μαθει ας πει!!!!
ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ...μα θα εχουν αρχισει τα σχολεια....τσ τσ τσ οχι παλι σαββατοκυριακο!!ελεος παιδια..δεν αντεχω να περασει αλλο σαβκυρ ετσι....δεν περνανε οι μερες δεν περνανε!!!1Ε υριες και κυριοι του Υπουργειου, ανακοινωστε τις φασεις ...αφου πηρατε πια πιστωσεις..ανακοινωστε τα να τελειωνουμεεεεεεεεεεεε
πρωτοβαθμιας αυτη τη βδομαδα..δευτεροβαθμιας χλωμο αυτη τη βδομαδα..πνιγονται λεειελεοςςςςςςςςςςςςς
κατά τις 23.00 το βράδυ μπορεί να μας θυμηθούν...... έλεος πια...να είμαστε κολλημένοι στις οθόνες περιμένοντας....