0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊς ΚΑΘΏς ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΜΌΝΟ 5 ΜΌΡΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΗ
Πια προσοντα?τα σεμιναρια του κωλου ειναι προσοντα?μη χε...................
Σωστα αφου ειμασταν μ.......και διναμε ασεπ ενω εσεις μπαινατε απο τα παραθυρα,καλα κανετε και κοροιδευετε ολους.Α
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να "τρωγόμαστε " μεταξύ μας ειδικά για αυτά τα σεμινάρια. Προσωπικά εγώ δεν έχω σεμινάριο, αλλά από αυτά που διαβάζω αναρωτιέμαι γιατί γυρνάτε την συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο από τη στιγμή που το ίδιο το υπουργείο νομιμοποιεί αυτά τα σεμινάρια. Είναι σαν να μου πει κάποιος ότι αν παρακολουθήσω ένα σεμινάριο θα διοριστώ κατευθείαν, χωρίς να κάνω τίποτα άλλο, και εγώ να μην το κάνω επειδή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν.Ο κόσμος πεινάει, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους και θα έκαναν το παν για να μπορέσουν να τακτοππιηθούν επαγγελματικά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό κάποιων από εσάς. Ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει από τη στιγμή που το υπουργείο δίνει την δυνατότητα. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσα και εγώ να πω γιατί κάποιοι που έχουν λεφτά μπορούν και πηγαίνουν σε φροντιστήρια για το ΑΣΕΠ και είναι "τυχεροί" ενώ εγώ που δεν έχω λεφτά δεν θα μπορέσω ποτέ να πάω σε ένα τέτοιο φροντιστήριο...
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί με μπερδεύει λίγο η εγκύκλιος έτσι όπως είναι γραμμένη.Ποιοί μπορούν να κάνουν αίτηση ;