0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει καποιος αν μετραει το πτυχιο της ασπαιτε για την ειδική αγωγη? δηλ αν καποιος εχει σεμιναριο και παιδαγωγικη καταρτιση προτασσεται στον πινακα σε σχεση με καποιον που εχει μονο το σεμιναριο ή δεν μετραει καπου?ευχαριστω
Συνάδελφοι ακόμη δεν έχω καταλάβει το εξής. Αν ένας έχει μεταπτυχιακό στην ΕΑ και προϋπηρεσία και ο δεύτερος έχει μεταπτυχιακό στην ΕΑ και καθόλου προϋπηρεσία, ποιος θα προηγηθεί. Θα ληφθεί υπόψη η παλαιότητα και ο βαθμός του βασικού πτυχίου;;;
kalispera, kserei kaneis ti paizei genikotera me tin eidiki agwgi fetos. exete akousei kati????me provlimatise to koutaki tis prohgoumenis eklukliou anaplirwtwn & wromisthiwn, : '' apodexomai proslipsi .....gia pe02&pe03..egw akousa pws tha anoiksoun ta tmimata entaksis ...lete na exoun skopo na paroun pollous fetos?
όχι...πρέπει να έχεις τα απαραίτητα για την ειδική προσόντα...ήτοι διδακτορικό, μεταπτυχιακό, σεμινάριο...
Παράθεση από: gogona στις Ιουλίου 13, 2010, 06:15:25 pmόχι...πρέπει να έχεις τα απαραίτητα για την ειδική προσόντα...ήτοι διδακτορικό, μεταπτυχιακό, σεμινάριο...και γω ειμαι ΠΕ02 και ΠΕ34 και εχω βαλει αποδεχομαι προσληψη σε ΣΜΕΑ κλπ. Δεν μπορω να κανω αιτηση λες? και πως θα περαστει η γνωση νοηματικης λχ?