0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 14, 2010, 11:19:27 amnikonana, προσωπικά θα δηλώσω ΚΕΔΔΥ αν και δεν πιστεύω ότι θα καλέσουν αναπληρωτές γιαυτά, καθώς και πέρυσι ίσχυε το ίδιο και δεν είδα ούτε άκουσα κάποιον να εργάζεται ως αναπληρωτής στα Κεδδυ. Στο υπουργείο που ρώτησα μου είπαν ότι αν υπάρχουν ανάγκες θα καλέσουν, όμως πολλά κεδδυ είναι στελεχωμένα και λειτουργούν με μόνιμους που έχουν πάρει μετάθεση ή απόσπαση.Ιδίως οι αιτήσεις αποσπάσεων για κάποια Κεδδυ είναι πάρα πολλές. Οπότε δε νομίζω να καλέσουν!!!!!Δεν ξέρεις όμως καμια φορά.Τι να πω!!!!panagopou Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Απλά επειδή σήμερα το πρωί τα κατέθεσα εγώ τα χαρτιά μου στη δευτεροβάθμια και έβαλα και κάποιες περιοχές για ΚΕΔΔΥ, μετά αγχώθηκα λίγο γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουμε εκεί πέρα και κατά πόσον θα μπορούσα να ανταπεξέλθω...
nikonana, προσωπικά θα δηλώσω ΚΕΔΔΥ αν και δεν πιστεύω ότι θα καλέσουν αναπληρωτές γιαυτά, καθώς και πέρυσι ίσχυε το ίδιο και δεν είδα ούτε άκουσα κάποιον να εργάζεται ως αναπληρωτής στα Κεδδυ. Στο υπουργείο που ρώτησα μου είπαν ότι αν υπάρχουν ανάγκες θα καλέσουν, όμως πολλά κεδδυ είναι στελεχωμένα και λειτουργούν με μόνιμους που έχουν πάρει μετάθεση ή απόσπαση.Ιδίως οι αιτήσεις αποσπάσεων για κάποια Κεδδυ είναι πάρα πολλές. Οπότε δε νομίζω να καλέσουν!!!!!Δεν ξέρεις όμως καμια φορά.Τι να πω!!!!
εκανα πρωτη φορα αιτηση φετος για εα.ειμαι πε02 με σεμιναριο κ braille αλλα εχω δηλωσει ολη την ελλαδα κ δεν εχω προβλημα να παω μακρια απο αθηνα (τελευταια την εβαλα).ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες?ηταν καποιος παρομοια φαση περσι?
Καλησπερα και απο μενα.Να ρωτησω: Aν καποιος πληρει τις προυποθεσεις π.χ. εχει σεμιναριο και braille η προυπηρεσια του απο γενικη αγωγη μετραει για την ειδικη;
Παράθεση από: μελιτα στις Ιουλίου 14, 2010, 05:47:02 pmεκανα πρωτη φορα αιτηση φετος για εα.ειμαι πε02 με σεμιναριο κ braille αλλα εχω δηλωσει ολη την ελλαδα κ δεν εχω προβλημα να παω μακρια απο αθηνα (τελευταια την εβαλα).ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες?ηταν καποιος παρομοια φαση περσι?Ακριβώς...όπως σου είπε και η gogona αν δήλωσες καλή περιφέρεια (δηλαδή περιφέρεια που στον περσινό πίνακα δεν είχε πάνω από 50-60 άτομα το πολύ στον πίνακα) μπορεί κάτι να γίνει....ίσως θα πρεπε να κάνεις την ερώτηση πριν κάνεις την δήλωση για να σου δίναμε πληροφορίες για τις περιφέρειες.....όπως και να χει όμως καλή επιτυχία
Παράθεση από: grooog στις Ιουλίου 14, 2010, 04:14:00 pmΠαιδιά είστε σίγουροι πως δεν μπορεί ένας φιλόλογος που έχει Braille(και μόνο) να κάνει αίτηση?Μια γνωστή μου μου είπε πως τα έκανε!Δεν έχει σεμιναριο ούτε μεταπτυχιακό!!!μήπως εχει προϋπηρεσια;; ή ανηκει σε καποια ειδικη ομαδα;
Παιδιά είστε σίγουροι πως δεν μπορεί ένας φιλόλογος που έχει Braille(και μόνο) να κάνει αίτηση?Μια γνωστή μου μου είπε πως τα έκανε!Δεν έχει σεμιναριο ούτε μεταπτυχιακό!!!
Παράθεση από: Ρηνιώ στις Ιουλίου 14, 2010, 04:31:29 pmΠαράθεση από: grooog στις Ιουλίου 14, 2010, 04:14:00 pmΠαιδιά είστε σίγουροι πως δεν μπορεί ένας φιλόλογος που έχει Braille(και μόνο) να κάνει αίτηση?Μια γνωστή μου μου είπε πως τα έκανε!Δεν έχει σεμιναριο ούτε μεταπτυχιακό!!!μήπως εχει προϋπηρεσια;; ή ανηκει σε καποια ειδικη ομαδα;οχι!!!!
Γνωρίζετε για δυτικη μακεδονία πως είναι η κατάσταση; Yπάρχουν κενά;
Παράθεση από: zwi στις Ιουλίου 15, 2010, 12:53:16 amΓνωρίζετε για δυτικη μακεδονία πως είναι η κατάσταση; Yπάρχουν κενά; εχει αλλα τι ειδικοτητα εισαι?