0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά από 5 ώρες αναμονής κατέθεσα κι εγώ επιτέλους, έβαλα μόνο 20 ΑΚΩ και κουτάκι και καμία ΑΜΩ.Με κοίταξε λίγο περίεργα ο υπάλληλος κ επέμενε να βάλω και ΑΜΩ αλλά μόλις του εξήγησα πώς έχει η κατάσταση συμφώνησε..
Ευχαριστώ πολύ aifos, ξέρεις να μου πεις για την προυπηρεσία?ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής υπάρχει, απ'όσο ξέρω για ΠΕ 61&ΠΕ71(Δάσκαλοι & νηπιαγωγοί του
Φιλόλογος με 12 μήνες προϋπηρεσία, μεταπτυχιακό στην ειδική που θα είναι περίπου στον πίνακα?Αν δηλώσεις μόνο Αθήνα, υπάρχει περίπτωση να μη δουλέψεις καθόλου?Και κα΄τι ακόμη. Η προϋπηρεσία στην ειδική θα υπολογίζεται την επόμενη χρονιά μηνας και μόριο, συμφέρει να πας επαρχία, ως ΑΚΩ και μόνο, εννοείται.
μα αν είσαι μακρυά από το σπίτι σου ούτε ακω συμφέρει...αφού και η προυπηρεσία έχει χάσει την αξία της.
Παιδιά καλησπέρα... Να ρωτήσω κι εγώ... Ειμαι νηπιαγωγός και κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου... Έχω μόνο το σεμινάριο και επιτυχία στον Ασεπ του 2008 με σειρά κοντά στο 1000... Δήλωσα τα πάντα....Υπάρχει περίπτωση να δουλέψω φέτος? Τι λέτε???