0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά κάθε χρόνο βάζω απλά τις επιλογές που θέλω χωρίς να ψάξω , γιατί δε γνωρίζουμε ακριβώς που και πόσα τμήματα ένταξης λειτουργούν.Ωστόσο αν θέλεις να δεις τα στοιχεία του υπουργείου για ειδικά σχολεία μπες στη σελίδα του http://www.ypepth.gr/efarmoges/schoolsBmias.php και κάνε αναζήτηση για τα ειδικά σχολεία που ενδιαφέρεσαι.
Ότι βάζοντας ΑΜΩ διακινδυνεύω να χάσω θέση ΑΚΩ, και ότι δε με συμφέρει να δουλεύω ΑΜΩ, καλύτερα να παίρνω ένα χρόνο ταμείο και να διαβάζω για τον επόμενο ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 16, 2010, 02:16:57 pmΌτι βάζοντας ΑΜΩ διακινδυνεύω να χάσω θέση ΑΚΩ, και ότι δε με συμφέρει να δουλεύω ΑΜΩ, καλύτερα να παίρνω ένα χρόνο ταμείο και να διαβάζω για τον επόμενο ΑΣΕΠ.+++++++++++++++++++++++++++ Γεια σου ρε ttzzzzz
εγω παλι προτιμω να ειμαι ΑΜΩ και να βγαζω αρκετα ωστε να εχω χρονο να διαβαζω για ΑΣΕΠ, παρα να μη με παρουν καθολου, να ξανακυνηγαω 2ωρα ΠΔΣ + φροντιστηρια + κανα ιδιαιτερο και να μου βγαινει η πιστη και να μην εχω χρονο οχι για διαβασμα ΑΣΕΠ, αλλα ουτε για υπνο..