0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
lollipop οι αιτήσεις για παράλληλη στήριξη στο υπουργείο πραγματοποιούνται τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτέμβρη και μετά βγαίνουν οι αποφάσεις για το ποιες θα ικανοποιηθούν και ποιες όχι. οπότε δύσκολο κάποιος να ξέρει σίγουρα πόσες και αν θα ικανοποιηθούν όλες.....πάντως φίλη που μίλησε με το υπουργείο για το θέμα λόγω κάποιου γνωστού που επιδιώκει να πάρει παράλληλη στήριξη της είπαν ότι θα είναι αρκετά δύσκολο φέτος. τι να πω....
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 21, 2010, 10:57:12 amlollipop οι αιτήσεις για παράλληλη στήριξη στο υπουργείο πραγματοποιούνται τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτέμβρη και μετά βγαίνουν οι αποφάσεις για το ποιες θα ικανοποιηθούν και ποιες όχι. οπότε δύσκολο κάποιος να ξέρει σίγουρα πόσες και αν θα ικανοποιηθούν όλες.....πάντως φίλη που μίλησε με το υπουργείο για το θέμα λόγω κάποιου γνωστού που επιδιώκει να πάρει παράλληλη στήριξη της είπαν ότι θα είναι αρκετά δύσκολο φέτος. τι να πω....Από ποιους γίνονται οι αιτήσεις για ΠΣ τέλη Αυγούστου μλεσα Σεπτέμβρη?
Παράθεση από: aifos στις Ιουλίου 20, 2010, 11:59:09 pmΩραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.εσυ μια χαρά τα λεςη xriana1 δεν βγάζει νόημα αυτό που λεει
Ωραία στην πράξη αυτό που λες τι σημαίνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πάντος αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 άρα για μένα αυτό σημαίνει ότι η προϋπηρεσία που θα αποκτήσουμε το 2010-2011 δεν θα περαστεί στους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών τον Ιούλιο του 2011.Αυτό που λες εσύ τι σημαίνει; Δεν καταλαβαίνω.
Εγώ ένα τελευταίο πράγμα έχω να πω πάνω σε αυτό το θέμα και ο κάθε ένας μπορεί να πιστεύει αυτό που θέλει.Ωρομίσθιος 1 ως και 4 ώρεςΑναπληρωτής μειωμένου ωραρίου 5 έως και 15 ώρεςΑναπληρωτής κανονικού ωραρίου πάνω από 15 ώρες.
Παράθεση από: aifos στις Ιουλίου 21, 2010, 04:05:48 pmΕγώ ένα τελευταίο πράγμα έχω να πω πάνω σε αυτό το θέμα και ο κάθε ένας μπορεί να πιστεύει αυτό που θέλει.Ωρομίσθιος 1 ως και 4 ώρεςΑναπληρωτής μειωμένου ωραρίου 5 έως και 15 ώρεςΑναπληρωτής κανονικού ωραρίου πάνω από 15 ώρες.σωστά τα παραπάνω εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις στις οποίες αντικειμενικοί λόγοι δεν επιτρέπουν την πρόσληψη προσωρινού αναπληρωτή σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσλαμβάνονται, με αίτηση τους, ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. για να μην πιστεύουμε ότι θέλουμε να ισχύουν αλλά αυτά που ισχύουν