0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου: 1) τι ρόλο παίζουν οι ξεχωριστοί πίνακες για Braille και την νοηματική;; 2) γιατί κάποιο άτομο με λιγότερα προσόντα από εμένα που έχω σεμινάριο, νοηματική & Braille και αυτοί έχουν μόνο σεμινάριο είναι πιο ψηλά στον πίνακα;; Παίζει μόνο σημασία η ημερομηνία κτήσης πτυχίου για όσους δεν έχουν προυπηρεσία;3) Μπορώ να δω τους πίνακες ειδικής αγωγής ανά περιφέρεια;; πχ. Κρήτης που ενδιαφέρομαι
και οι 2 έχουμε παιδαγωγική κατάρτιση... Δεν μπορώ να καταλάβω. Με το σεμινάριο και μόνο και είναι πιο ψηλά από εμάς που έχουμε braille k νοηματική. Μόνο η ημερομηνία κτήσης πτυχίου παίζει ρόλο βρε παιδιά;; τα άλλα προσόντα δεν σε ανεβάζουν καθόλου;;;
Γνωρίζει κανείς τη σειρά με την οποίο θα καλέσουν τουσ αναπληρωτές ειδικής? Θέλω να πω, πρώτα καλόυν απο τον Α πίνακα και οταν εξαντληθεί πανε στον
Παράθεση από: mim στις Αυγούστου 20, 2010, 06:02:58 pmΓνωρίζει κανείς τη σειρά με την οποίο θα καλέσουν τουσ αναπληρωτές ειδικής? Θέλω να πω, πρώτα καλόυν απο τον Α πίνακα και οταν εξαντληθεί πανε στον
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον πίνακα της μόνο της Νοηματικής των φιλολόγων : Τα νούμερα 25,33,34 και 37 εμφανίζουν φέτος επάρκεια και πέρυσι είχαν 4ο κύκλο. Γιατί τα ονόματα αυτά δεν υπάρχουν στους επιτυχόντες για επάρκεια Νοεμβρίου 2009 και Απριλίου 2010;;;