0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και το 3ο και το 4ο...
Παράθεση από: eam στις Αυγούστου 25, 2010, 02:58:08 pmΚαι το 3ο και το 4ο...Σταμάτα θα με χτυπήσει εγκεφαλικό, πλήρώνω κι ένα ενοίκιο ακόμα το ζώον..
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά το κράτησα γιατί δεν είχα που να μετακομίσω τα πράγματα ξανά και ξανά, και τώρα είμαι ήδη εδώ για να το καθαρίσω και να μαζέψω πράγματα έτσι ώστε όταν χρειαστεί να φύγω να είμαι έτοιμη Εννοείται πως ελπίζω.Αν και φέτος οι περιοχές πιστεύω θα γίνουν μπάχαλο με τους ΑΜΩ.Αλλά η απαισιοδοξία μου στη συγκεκριμένη στιγμή είναι στο πότε θα αρχίσουν να καλούν την ειδική αγωγή
αυξήθηκε λέει ο αριθμός των αναπληρωτών σε 15.000να υποθέσω ότι και πάλι δεν εννοεί και εμάς;
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 25, 2010, 06:47:23 pmαυξήθηκε λέει ο αριθμός των αναπληρωτών σε 15.000να υποθέσω ότι και πάλι δεν εννοεί και εμάς;Κάτσε πρώτα να θυμηθεί λίγο η Υπουργος τι είναι η Ειδική Αγωγή και μετά μιλάμε και για αριθμούς.Αλήθεια καμια ανάνεωση στους δικούς πίνακες θα γίνει ή τους είχαν τοσο σωστούς που δεν θα χρειαστεί;Γι'αυτό βρε αργήσαν τα παιδιά να τους βγάλουν και εμείς κράζαμε...Ντροπή παλιοεκπαιδευτικοί
Αυτό πιστεύω κι εγώ..βλέπω να φτάνουμε την περσινή Α΄φάση στις 23 Σεπτέμβρη..
Α!Εχασα τα πολύ πρωινα νεα,πολύ ωραία...και μετα λες απαισιόξη την tttzzz,προφητικά ισως τα λόγια της;Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 25, 2010, 02:31:33 pmΑυτό πιστεύω κι εγώ..βλέπω να φτάνουμε την περσινή Α΄φάση στις 23 Σεπτέμβρη..Οχι τίποτα άλλο βλέπω και στο ΣΚΑΙ την Χριστ. ιδια μαπα έχουν με την Αννούλα!Και είναι μακριά και η Αθήνα να πάμε εξω απο το Υπουργειο με τους υπολοιπους!