0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα ρώτησα στο υπουργείο αν θα ισχύσει το καθεστώς των ΑΜΩ και στην ειδική... η "ωραιότατη" απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν ξέρουν πως θα κατανεμηθούν οι πιστώσεις, ότι εφόσον υπάρχουν στη γενική ήταν υποχρεωμένοι να το βάλουν και στην ειδική και το καλύτερο.... "στο κάτω κάτω και σεις τα δηλώσατε!!!" Πολύ κουφό! οι βολεμένοι συνάδελφοι μας στο υπουργείο παίζουν με τον πόνο μας... ε ναι ρε κοπελιά... τα δηλώσαμε γιατί εμείς δεν είμαστε μόνιμοι και δε ρισκάρουμε να μη δουλέψουμε έστω και... ΑΜΩ!κάθε επικοινωνία με το υπουργείο αρκεί για να σε βγάλει από τα ρούχα σου! πάντως για να είμαι και δίκαιη υπάρχουν και μερικοί/ες ευγενικοί/ες εκεί...
Να σου πω την αλήθεια δεν τη ρώτησα... μου φαίνεται πολύ νωρίς και δεν περιμένω πριν τις δέκα του μήνα να κάνουν προσλήψεις σε μας... άλλωστε με είχε "ξενερώσει" τόσο αυτά που μου είπε πριν που δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω...
Λοιπον μολις επιασα και εγω γραμμη στο Υπουργειο..μου ειπαν τα εξης:ειναι ακομη σε διαδικασια ενστασεων.επεξεργαζονται τις ενστασεις. οι νεοι πινακες απο βδομαδα.θα αρχισετε να καλείτε αναπληρωτες ποτε???μου ειπε δεν ξερουμε ακομη.....της λεω..θα ανοιξουν τα σχολεία και μετα!?!?!?! και μου λεει....ετσι το βλεπω!!!ζησε Μαη να φας τριφυλλάκι.....μπας και χορτασουμε και λίγο.................
χαχαχα κάνεις πρόβα;;¨Εχουμε μέρες ακόμα εμείς αν είναι να αγχωνόμαστε με τις φάσεις όλων των κλάδων δε βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή μέχρι να μας καλέσουν
Όλοι οι αναπληρωτές φετος θα πληρωθούν από το ΕΣΠΑ.
καλημέρα.αλήθεια από που έχεις mitsy αυτή την πληροφόρηση και που τη διάβασες να τη βρούμε και εμείς, καθώς δε διάβασα πουθενά ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις πιστώσεις στην ειδική αγωγή, αφού υπάρχει πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Εγώ ξέρω ότι από το ΕΣΠΑ θα πληρωθούν μόνο οι αναπληρωτες του προγράμματος και όχι όλοι.....