0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διαβάζοντας ένα άρθρο (www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=8288&spec=edu&type=1) κατάλαβα ότι μόνο το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και όχι όλη η ειδική αγωγή και ότι μόνο αυτοί οι αναπληρωτές θα πληρώνονται μέσα από το ΕΣΠΑ. μιλώντας μάλιστα τότε με το υπουργείο, μου είχαν πει ότι δεν είναι και σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό το πρόγραμμα, καθώς δεν είχαν πάρει ακόμα την έγκριση.οπότε δε νομίζω όλοι οι αναπληρωτες να πληρώνονται μέσω ΕΣΠΑ
κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει αυτό. αν το πρόγραμμα εγκριθεί, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς ούτε στο υπουργείο ήξεραν το πότε, μάλλον θα προσλάβουν περισσότερους. μέχρι στιγμής πάντως το έχω στην άκρη του μυαλού μου καθώς πιστεύω ότι και αυτό θα είναι πειρσσότερο χαρι εντυπωσιασμού και όχι κάτι που σίγουρα θα ισχύσει. όπως και με τα Κεδδυ ένα πράγμα.....
δε θέλω να σε απογοητεύσω mitsy μου αλλά πριν λίγο πήρα στο υπουργείο και ρώτησα για τους πίνακες και μου είπανε ότι δεν ξέρουν πότε θα οριστικοποιηθούν, αλλά να κοιτάμε στο ιντερνετ. επλίζω να ήταν απλώς μια ανίδεη υπάλληλος και τίποτα άλλο.....και γρήγορα να τους βγάλουν.....
εννοώ ότι πέρυσι μας έβαλαν να τα δηλώσουμε, όπως και φέτος, και χαρήκαμε ιδιαίτερα καθώς πιστεύαμε ότι θα πάρουν εξτρά αναπληρωτές για να καλύψουν και τα κεδδυ. όμως δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει εργαστεί σε κεδδυ την προηγούμενη χρονιά, πολλά κεδδυ που ξέρω λειτουργούσαν ήδη με προσωπικό μόνιμο (πχ φιλολόγους που είχαν διορισθεί στη γενική και είχαν πάρει μετάθεση στην ειδική νόμιμα) και ακρετά με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς. πράγμα το οποίο πιστέυω ότι θα ισχύσει και φέτος. δηλαδή πάνω κάτω μια κοροιδία για όλους εμάς που περιμέναμε και περισσότερους αναπληρωτές και τίποτα δεν έγινε.
μακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....
εδώ δεν έχουν περαστεί οι ενστάσεις ακόμα...κάτσε πρώτα να οριστικοποιηθούν οι πίνακες ...δυστυχώς χλωμό το βλέπω αυτό που γράφεις...μας βλέπω πάλι μετα τον αγιασμό...
Παράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!