0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαμένα...κατ' εκείνους...εσύ πότε υπολογίζεις την α' φάση δηλαδή;
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 02:52:49 pmχαμένα...κατ' εκείνους...εσύ πότε υπολογίζεις την α' φάση δηλαδή;Αυτό που ξέρω εγώ ειναι οτι στις επόμενες 3 Τρίτες θα προκύψουν τουλάχιστον 2 φάσεις αναπλήρωσης στις οποίες θα προσληφθεί το μεγαλυτερο ποσοστό αυτών που είναι να κληθούν. ΚΑτα τα αλλα η χύμα κατάσταση του υπουργείου δεν αναιρείται ευκολα και δεν περιμένουμε θαυματα.
εδώ δεν έχουν περαστεί οι ενστάσεις ακόμα...κάτσε πρώτα να οριστικοποιηθούν οι πίνακες ...δυστυχώς χλωμό το βλέπω αυτό που γράφεις...μας βλέπω πάλι μετα τον αγιασμό...
Παράθεση από: boca στις Αυγούστου 30, 2010, 02:32:50 pmεδώ δεν έχουν περαστεί οι ενστάσεις ακόμα...κάτσε πρώτα να οριστικοποιηθούν οι πίνακες ...δυστυχώς χλωμό το βλέπω αυτό που γράφεις...μας βλέπω πάλι μετα τον αγιασμό...το χλωμό,με βάση και τη δική σου πρόβλεψη,δεν το βλέπω όμως...6-7/9 είπα κι εγώ
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 03:19:17 pmΠαράθεση από: boca στις Αυγούστου 30, 2010, 02:32:50 pmεδώ δεν έχουν περαστεί οι ενστάσεις ακόμα...κάτσε πρώτα να οριστικοποιηθούν οι πίνακες ...δυστυχώς χλωμό το βλέπω αυτό που γράφεις...μας βλέπω πάλι μετα τον αγιασμό...το χλωμό,με βάση και τη δική σου πρόβλεψη,δεν το βλέπω όμως...6-7/9 είπα κι εγώΞέρεις τα πράγματα αρκετά καλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα, σε σχέση με την ειδική. Μην απαντάς επομένως στο καθετί που μπορεί να εικάζει ο οποιοσδήποτε.
Νομίζω εχει γίνει παρεξήγηση. Εννοώ οτι γνωρίζεις τα πράγματα και δεν χαρακτηρισα τίποτα χλωμό. Ελπίζω αν το ξαναδιαβάσεις να διαπιστώσεις τουλάχιστον το αγνό των προθέσεων.
Αισθάνομαι σαν απολογούμενος χωρις αυτό να προκυπτει απο την ανταλλαγή απόψεων.Μίλησα για 3 Τρίτες και 2 φασεις αναπληρώσεων μέσα σε αυτές και ευχήθηκα να είναι η επόμενη. Μακάρι να ήταν και χθές. Όσοι παρακολουθούν το φόρουμ ίσως να έχουν μια θετική η και αρνητική γνώμη για κάποιους, έστω απο διαίσθηση, με βάση το υφος και τα λεγόμενά τους. Αυτό ειναι όλο!
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 10:34:57 amΠαράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!Σου θυμίζω, ειμαι βέβαιος ότι το ξέρεις, ότι τα ΕΕΕΕΚ ξεκινούν 1 Σεπτέμβρη. Και μάλιστα η ανάγκη στελέχωσης εκεί ειναι μεγάλη και δεν επιδέχεται καθυστερήσεις. Επομένως χαμένα χρήματα δεν υπάρχουν.
Παράθεση από: panagopou στις Αυγούστου 30, 2010, 10:29:42 amμακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....μακάρι.όχι μωρέ,οι υπάλληλοι εκεί υπακούουν σε εντολέςδεν είναι στο χέρι τουςεξάλλουν,να σε προσλάβει από τώρα και να σε πληρώνει;αφού σου λέει τα σχολεία ανοίγουν 13 τι να τους κάνει νωρίτερα τους αναπληρωτές; και δη της ειδικής αγωγής.εδώ δεν έχουν βγει καν οι πίνακες!
μακάρι να έχουμε νεα σύντομα γιατί έχουμε αρχίσει και κουραζόμαστε. άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι ή κάθονται όλη μέρα στο υπουργείο και χαζολογούν και έτσι εξηγείται η καθυστέρηση ή γίνεται επίτηδες κάθε χρονιά σκόπιμα.....τι να πω, δεν ξέρω.ελπίζω γρήγορα να τελειώσει η αναμονή.....