0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τις ανάγκες στελέχωσης, μια χαρά μπορούν να αγνοηθούν καθώς και πέρυσι πολλά ΕΕΕΕΚ δεν έκαναν αγιασμό και τα παιδιά έμειναν σπίτι, αφού δεν υπήρχε προσωπικό εκεί για να τα φροντίσει. Παιδιά ενός κατώτερου Θεού;Μπα..παιδιά καταδικασμένα να εξαρτώνται από απάνθρωπα πλάσματα που έτυχε να ανήκουν στο ανθρώπινο είδος..
Στο χωριό μου είμαι και εδώ θα μείνω μέχρι την άλλη εβδομάδα, και τώρα μπορώ να πάω και ήσυχη στο βουνό χωρίς να ανησυχώ μήπως βγει κάτι πιο νωρίς από ότι περίμενα.Όσο για την αναπτέρωση του ηθικού αυτό το κάνεις εσύ, εγώ προτιμώ να είμαι προσγειωμένη για να μην απογοητεύομαι.Καλύτερα να περιμένω τα χειρότερα και να έρχονται τα καλύτερα παράτο αντίθετο.. Οπότε σαν απαιδιόδοξη και υπερβολική που είμαι την απάντηση μου στο ααν θα γίνει κάτι τέτοιο και μεμας μπορείς να τη φανταστείς
χαχαχα στο βουνό που θα πάω την άλλη βδομάδα δε θα χω ιντερνετ βρε, το χωριό μου δεν είναι στο υπερπέραν δίπλα στα Γιάννενα ειναι
Καλησπέρα! γνωρίζει κανείς στην πρώτη φάση πόσους περίπου νηπιαγωγούς συνήθως καλούν ως αναπληρωτές; στον προσωρινό πίνακα (
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 30, 2010, 06:18:58 pmχαχαχα στο βουνό που θα πάω την άλλη βδομάδα δε θα χω ιντερνετ βρε, το χωριό μου δεν είναι στο υπερπέραν δίπλα στα Γιάννενα ειναι το διαισθάνθηκα ότι είσαι κοντά μου...
Παράθεση από: Fiodora στις Αυγούστου 30, 2010, 06:21:01 pmΚαλησπέρα! γνωρίζει κανείς στην πρώτη φάση πόσους περίπου νηπιαγωγούς συνήθως καλούν ως αναπληρωτές; στον προσωρινό πίνακα (
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 30, 2010, 06:28:45 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Αυγούστου 30, 2010, 06:21:01 pmΚαλησπέρα! γνωρίζει κανείς στην πρώτη φάση πόσους περίπου νηπιαγωγούς συνήθως καλούν ως αναπληρωτές; στον προσωρινό πίνακα (
Θέλω αλλά μην ανησυχείς και να έχει θέσεις δε θα στις φάω εγώ, τις θέλουν άλλοι πολύ πιο πάνω από εμάς στον πίνακα