0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωρίζει κανείς πόσους ωρομίσθιους πήραν πέρισυ στα γιάννενα με γνώση νοηματικής? πήραν καθόλου ή όχι?
πέρυσι είχαμε συζητήσει για τις θέσεις μας και θυμάμαι ότι δεν είχαμε μεγάλη διαφορά..Μπορεί να κάνω και λάθος πάντως μαντικές ικανότητες δεν έχω
τί να πώ ..θα ρωτήσω και στην δευτεροβάθμια...ευχαριστώ για την απάντηση....και όσον αφορά τη πρώτη φάση πιστεύω ότι θα αργήσει...εδώ δεν έχουν βγάλει ακόμα πίνακες ωρομισθίων να δούμε τί μας γίνεται!
μέχρι ποιον αριθμό προβλέπετε για α φάση;
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 30, 2010, 06:44:50 pmπέρυσι είχαμε συζητήσει για τις θέσεις μας και θυμάμαι ότι δεν είχαμε μεγάλη διαφορά..Μπορεί να κάνω και λάθος πάντως μαντικές ικανότητες δεν έχω μάλλον πρέπει να πέσουν οι "μάσκες" του forum...να στείλουμε π.μ;μπορεί και να γνωριζόμαστε ήδη ή να αξίζει τον κόπο να γνωριστούμε αφού είμαστε συντοπίτισες.αν και εγώ δεν έχω καταγωγή από εδώ,αλλά τα Γιάννενα είναι δεύτερη πατρίδα μου!
μέχρι ποιο νούμερο καλέσαν βρε παιδιά πέρυσι στην ά φάση; κοιτάω τις περσυνές αλλά δεν βγάζω άκρη... [/quoteΤο φέτος δεν έχει καμια σχέση με το περυσι.Για την ιστορία πάντως καλεσαν στην α΄φάση 182 φιλολόγους εκ των οποίων 37 ήταν απο τον πίνακα Α΄, αρα 145 απο τον
ευχαριστώ πολύ xriana1 μου...μακάρι να πάρουνε περισσότερους φέτος και σύντομα... ..
Παράθεση από: gogona στις Αυγούστου 31, 2010, 01:05:31 amευχαριστώ πολύ xriana1 μου...μακάρι να πάρουνε περισσότερους φέτος και σύντομα... ..μακάρι δε λες τίποτα!διότι,ήδη πέρυσι,πηγαίναμε ο καθένας σε δύο σχολεία!ένας χρειάζεται με πλήρες ωράριο σε κάθε σχολείο!σαφώς και είναι το καλύτερο να πάρει περισσότερους!δε βλέπω φως όμως!τίποτα για ειδική αγωγή!ούτε καν οι πίνακες δεν έχουν οριστικοποιηθεί!