0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι τυχόν ενστάσεις πρέπει να υποβληθούν από 20-08-2010 μέχρι και 24-08-2010 και να αποστέλλονται στο 2103442334(fax) και με ταχυμεταφορά στο Τμήμα Α΄- Δ/νση Ειδικής Αγωγής του ΥΠΔ
Τελευταίοι και καταΐδρωμένοι!Ελπίζω μονο να μην πάμε σε 2η και 3η φάση γενικής για να μας πάρουν γιατι το βλέπω να τρέχω για αλλαγή!
Στην εκπομπή της Σαράφογλου στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί, ειπώθηκε πως οι προσλήψεις γενικής εκπαίδευσης θα γίνουν μέχρι τέλος Οκτώβρη σε 4 δόσεις, αρχίζοντας από την επόμενη εβδομάδα.Για την ειδική αγωγή βέβαια ούτε λόγος.
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 31, 2010, 10:35:30 amΠαράθεση από: gogona στις Αυγούστου 31, 2010, 01:05:31 amευχαριστώ πολύ xriana1 μου...μακάρι να πάρουνε περισσότερους φέτος και σύντομα... ..μακάρι δε λες τίποτα!διότι,ήδη πέρυσι,πηγαίναμε ο καθένας σε δύο σχολεία!ένας χρειάζεται με πλήρες ωράριο σε κάθε σχολείο!σαφώς και είναι το καλύτερο να πάρει περισσότερους!δε βλέπω φως όμως!τίποτα για ειδική αγωγή!ούτε καν οι πίνακες δεν έχουν οριστικοποιηθεί!μόλις μίλησα με το υπουργείο.μου είπαν ότι ακόμη λαμβάνουν ενστάσεις από τις δευτ/βάθμιες και πρωτ/βάθμιεςμέχρι το τέλος της εβδομάδας οι πίνακεςκαι από βδομάδα η α' φάσηεπιβεβαιώνεται 'ο,τι λέγαμε λοιπόν.κι έτσι θα είναι μάλλονεπομένως,υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα
Παράθεση από: gogona στις Αυγούστου 31, 2010, 01:05:31 amευχαριστώ πολύ xriana1 μου...μακάρι να πάρουνε περισσότερους φέτος και σύντομα... ..μακάρι δε λες τίποτα!διότι,ήδη πέρυσι,πηγαίναμε ο καθένας σε δύο σχολεία!ένας χρειάζεται με πλήρες ωράριο σε κάθε σχολείο!σαφώς και είναι το καλύτερο να πάρει περισσότερους!δε βλέπω φως όμως!τίποτα για ειδική αγωγή!ούτε καν οι πίνακες δεν έχουν οριστικοποιηθεί!
ευχαριστώ πολύ xriana1 μου...μακάρι να πάρουνε περισσότερους φέτος και σύντομα... ..
καλά μην απογοητεύεστε...αυτό το ξέρουμε οτι ισχύει...δεν είναι όλες οι δευτεροβάθμιες το ίδιο δραστήριες ούτε δίνουν τα κενά όλες μαζί.. πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγιαστούμε φέτος