0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην επαρχιακή περιοχή που βρίσκομαι κατ' αρχήν... "δεν υπάρχει" ειδική αγωγή!! Και σε πληροφορώ -επειδή ήδη το έχω δοκιμάσει- κανένας ιδιωτικός παιδικός σταθμός δε πληρώνει παρά μόνο το βασικό μισθό...για εξαντλητικό ωράριο... άσε που δεν αλλάζουν εύκολα τις παιδαγωγούς τους, οι οποίες στη πλειοψηφία τους είναι απόφοιτες ιεκ. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό.
Κορίτσια (και αγόρια) έχω δυσάρεστα νέα. Ήμουν κι εγώ αισιόδοξη πως σήμερα ίσως βγουν οι οριστικοί πίνακες, αλλά μόλις τηλεφώνησε ο άνδρας μου στο Υπουργείο και μια ευγενέστατη -κατά τα άλλα- συνάδερφος του είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ούτε σήμερα, αλλά ούτε και αύριο. Ακόμη -λέει- παλεύουν με τις ενστάσεις...όσο για τους πίνακες ωρομισθίων ,που την ρωτήσαμε πότε υπολογίζει να βγουν, γιατί σε προηγούμενη επικοινωνία μας, μας είχαν πει και για αυτούς τους πίνακες αυτή την εβδομάδα, τώρα ήταν πολύ κατηγορηματική: ''θα αργήσουν πολύ οι πίνακες των ωρομισθίων, μπορεί 15.9, 20.9''....και μάλιστα πρόσθεσε και δικό της σχόλιο: ''για ποιο λόγο να βγουν νωρίτερα, αφού δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις ωρομισθίων νωρίτερα από τον Οκτώβριο!!!'' Τα σχόλια δικά σας και η αγωνία για ακόμη φορά όλων....
Παράθεση από: vasoan στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:17:41 pmΚορίτσια (και αγόρια) έχω δυσάρεστα νέα. Ήμουν κι εγώ αισιόδοξη πως σήμερα ίσως βγουν οι οριστικοί πίνακες, αλλά μόλις τηλεφώνησε ο άνδρας μου στο Υπουργείο και μια ευγενέστατη -κατά τα άλλα- συνάδερφος του είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ούτε σήμερα, αλλά ούτε και αύριο. Ακόμη -λέει- παλεύουν με τις ενστάσεις...όσο για τους πίνακες ωρομισθίων ,που την ρωτήσαμε πότε υπολογίζει να βγουν, γιατί σε προηγούμενη επικοινωνία μας, μας είχαν πει και για αυτούς τους πίνακες αυτή την εβδομάδα, τώρα ήταν πολύ κατηγορηματική: ''θα αργήσουν πολύ οι πίνακες των ωρομισθίων, μπορεί 15.9, 20.9''....και μάλιστα πρόσθεσε και δικό της σχόλιο: ''για ποιο λόγο να βγουν νωρίτερα, αφού δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις ωρομισθίων νωρίτερα από τον Οκτώβριο!!!'' Τα σχόλια δικά σας και η αγωνία για ακόμη φορά όλων....Εννοείται πως δεν θα γίνουν προσλήψεις ωρομισθίων πριν τον Οκτώβριο...τα τελευταία χρόνια στην ειδική έτσι πάει δυστυχώς το θέμα...!!
mitsy πήρανε πέρυσι 145 αναπληρωτές συνολικά σ όλες τις φάσεις ή μέχρι το 145 πό τον πίνακα
Καλημέρα σας και καλό μήνα!Ερώτηση: Μπορεί καποιος που θα τον καλέσουν αναπληρωτή ή ωρομίσθιο στην γενική αγωγή, αργότερα να εργαστεί ταυτόχρονα και σαν αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στην ειδική;
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:38:38 pmΚαλημέρα σας και καλό μήνα!Ερώτηση: Μπορεί καποιος που θα τον καλέσουν αναπληρωτή ή ωρομίσθιο στην γενική αγωγή, αργότερα να εργαστεί ταυτόχρονα και σαν αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στην ειδική;όχι βέβαια
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:48:16 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:38:38 pmΚαλημέρα σας και καλό μήνα!Ερώτηση: Μπορεί καποιος που θα τον καλέσουν αναπληρωτή ή ωρομίσθιο στην γενική αγωγή, αργότερα να εργαστεί ταυτόχρονα και σαν αναπληρωτής ή ωρομίσθιος στην ειδική;όχι βέβαιαευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σου.Μπορείς να μου το στηρίξεις κάπου;